Correcte service

Mooie website.

nur gute Erfahrungen, Zuverlässig, schnelle Lieferung und die Qualität 1a,

Einmal kam es vor das die Qualität nicht ganz so gut war, ein Foto davon gemacht und drei, vier Tage spaeter kam Ersatz, optimal.Korrekter Laden, zu 100% empfehlenswert. MfG Chris

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Erg tevreden.

De bestelde producten zijn keurig geleverd Verder een erg overzichtelijke en toegankelijke website en ruim aanbod. Ik kom hier vaker!

Goed advies

Via Whatsapp vraag kunnen stellen en goed advies gekregen. Daarna product snel geleverd en het werkt uitstekend.

Duidelijke website met goed zoekmogelijkheden, snelle service

Ook dit jaar weer wat zaadjes gekocht. Door de zoekfuncties op de site is het een plezier om wat lekkers uit te zoeken. Goederen de andere dag in huis. En nu....geduld...

Prijzen een stuk lager dan de andere sites. Producten zoals ze horen en levering snel

Netjes en snel geleverd

Netjes anoniem verpakt en snel geleverd.

Ik had meerde zaden besteld die niet goed intkiemde 1 berichtje en gelijk nieuwe gekregen. Top service en snelle verzending

overal goede uitleg over

Gaan product testen.

Product word meegenomem in een afstudeerstudie over beworteling van hydroplanten

Super service

Altijd goed en snel geleverd.

UItstekende service en follow up

Ik had een verkeerde bestelling gedaan eigen fout maar toch is er een oplossing gezocht die voor mij voordelig was. alle lof voor Dutch Headshop hoop nog lang klant te zijn !! Met vriendelijke groet, Jacob van der Mijl 5386 Karaivantsa Bulgarije

Binnen 24 uur binnen duidelijke website en goede service.

De truffels werkte snel weer uit.

Had verwacht dat het langer zou werke. In de beschrijving wel 8 uur. Maar nu maar 2,5 uur en het effect was snel weer weg Jammer had er echt meer van verwacht.

Kannietbeter

Attent, correct, klantvriendelijk. Superlatieven tekort.

Het nu voor derde keer dat ik wat bestelt Ik vind vertrouwelijk

Snelle levering, goede producten met de een goed werkend effect.

Geen gedoe, snelle levering goede service.

Prima adres voor iemand die zijn eigen plantje(s) kweekt. Meestal de eerstvolgende dag geleverd.

Weer helemaal top

Zoals altijd snelle levering en goede producten voor een juiste pijs. Af en toe ook leuke korting ivm houdbaarheid. Ben en blijf al jaren vaste klant

Top, Snelle levering

Top producten en snelle levering

Great

Everything was perfect

Very good service.

Fast shipping.

Geweldige ervaring! Goede kwaliteit en snelle service

Nog nooit heb ik zo snel en goed mijn besteling binnen gehad. Ik zal voortaan altijd hier bestellen! Goede kwaliteit aanstekers!

Goeie verkoper, helemaal mijn zin

Ruime uitzoek, duidelijke site. Prima , gewoon zo volhouden!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk