Goeie verkoper, helemaal mijn zin

Ruime uitzoek, duidelijke site. Prima , gewoon zo volhouden!

Nette verzorgde levering.

Zie tekst hierboven.

altijd correct

nog niets misgelopen

Snelle levering goede service

Koop om de zoveel tijd zaadjes gaat vaak goed 1x had ik probleem met wortelen ,dit is heel goed afgehandeld. Blijf hier zowieso zaadjes bestellen

Uitstekende kwaliteit

Ik heb truffels besteld bij deze winkel en ben zeer onder de indruk, ik had de volgende dag mijn spulletjes al binnen en heb een heerlijke trip gehad. Dankjewel.

De bestelling en de levering werkt als een geoliede machine

top

Besteld, netjes een mail gekregen en het was super snel bezorgd

Goed maar toch apart.

Betreft product: leuk en goed product. Alleen jammer dat het in zo een grote pakketje zat waardoor Ik het moest missen omdat ik niet aanwezig was. Maar al met al zeker goed en ik zal ook zeker vaker bij jullie bestellen.

Schnelle Korekte lieferung super

TOP

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Producten zijn van goede kwaliteit en zijn snel verzonden

Magnifique produit

Bien le bonjour continuer comme vous le fette cela est le top des tops bien amicalement andré

ik had er meer van verwacht

is de eerste keer bij jullie andere zaden verdelers krijg je op bestelling veel gratis bij +zaden, tips, lange bladjes soms crusher

Goede producten, snelle verzending en geweldige klantenservice

Snel binnen gekregen netjes op de hoogte gebracht.

Moet nog wachten hoeveel er van de zaadjes gaan uitkomen.

Site connu par hasard

Site très sérieux , colis bien reçu et rapidement

duidelijk!

Prima website, duidelijke omschrijving, snel geleverd

Erg snelle service en goede kwaliteit.

Ik had hier laatst 3 zakjes Hollandia Shrooms besteld, maar kreeg er maar 1. toen ik me dat realiseerde heb ik een bericht gestuurd. er werd vrij snel beantwoord, en een dag later had ik de andere 2 zakjes ook. topservice. ga hier zeker weer bestellen. p.s. De ervaring met Hollandia was ook een groot succes. Voor mensen die beginnen met magic mushrooms is Hollandia zeker aan te bevelen.

veel keuze, prima zaad

Er is altijd een ruime keuze. Er is weinig uitval; meestal ontkiemen alle zaadjes. Het wordt goed verpakt, snel verstuurd

Prettige site met mooie variatie aan producten.

Leuke productmix en prima omschrijvingen of uitleg.

Immer wieder :-)

Unkompliziert, guter Service, schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel, effectief, sympathiek, zeer goede voorlichting

Met het bedrijf is helemaal niets mis, alleen het resultaat/opbrengst viel enigszins tegen, maar ja aan wie lag dat?!?

Supersnelle service

Ik had in de avond iets besteld en de volgende dag was het al geleverd. . Ze praten niet alleen over de snelle levering .ze doen het ook top. Houden zo.

Gisteren besteld van dag binnen.

Snelste service

De Trompet 1715