DECOUVERTE DE NOUVEAUX PRODUITS

JE SUIS TOUJOURS A LA RECHERCHE DE NOUVEAUX PRODUITS ET CURIEUX D'APPRENDRE A CULTIVER CERTAINES PLANTES, JARDINIER DEPUIS PLUSIEURS 3O ANS , JE SUIS TOUJOURS HEUREUX DE PARFAIRE MES CONNAISSANCES

Altijd een top service bij Dutch headshop!!

Leuke shop met goede kwaliteit!

alles gut klasse arbeit

bis etzt ist alles gut gelaufen habe die sachen alle

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prompte und schnelle Lieferung, gute Kommunikation.

Sehr reell und kooperativ bei Nachfragen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering , goed verpakt . Over het resultaat is het nog wat vroeg om het te beoordelen.

Altijd goed

Snel geleverd en goede kwaliteit voor schappelijke prijs

Bon service client , livraison effectuée

Je recommande

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Ik had het verkeerde adres ingevuld, daar kon de webshop niks aan doen. Ik heb ze geappt, maar het was al verzonden. Pakketje heb ik nu en ben er heel blij mee. Fijn pijpje, leuke klikbakjes! Sowieso altijd goede ervaringen met deze webshop.

Fairer Preis, schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben. Gerne wieder.

Fairer Preis, schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben. Gerne wieder.

Volle Zufriedenheit

Paket kam pünktlich. Alles wie auf der Seite beschrieben. Qualität gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De bestelling is gedaan en twee dagen later in huis. Top. Nou hoop ik dat alle zaadjes ontkiemen.

Goede website

Snelle levering maar bij mijn laatste bestelling was een aansteker bij en die werkt niet maar voor de rest alles ok

Snelle levering, service, producten.

Snelle levering en prijs kwaliteit

Noch nix angekommen

Hab am 01.02. bestellt noch nichts angekommen also wie soll ich sonst bewerten

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

suppersnelle levering

zééér snelle levering, net zoals de vorige keer.

Snelle levering, goed product

Dutch Headshop is snel en kwalitatief

De vaporizer was heel snel geleverd en van goede kwaliteit.

Klasse !

Schnell, zuverlässig, was braucht man mehr.

Aanbevolen

Snel geleverd,kwaliteit goed

Snelle verzending en goed verpakt

De klantenservice is top. Er zat iets niet bij mijn bestelling, maar met 1 mailtje werd dit keurig opgelosd.

Superzaden snel geleverd.

Hele goede zaden, betrouwbaar en snel geleverd. Top!

Dutch Headshop: altijd goed!

ik heb mijn buitenwietzaadjes weer binnen voor dit jaar. DH heeft een ruim assortiment aan zaden, overzichtelijk in beeld gebracht, mogelijkheid te specificeren wat je zoekt en makkelijk te bestellen. Ik had mn bestelling de volgende dag in huis. topperrrr!! wappalover

Top product, and also the super careful package.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk