Eerlijke webshop

Zeer positief

Breed assortiment en nog eens snel geleverd ook.

Al meerdere malen besteld bij deze webwinkel. Het assortiment is zeer divers en de product beschrijving zeer duidelijk en uitgebreid. Je wordt echt goed geadviseerd over het gebruik van het product. Daarnaast is de levering altijd snel en correct. Wat er beloofd wordt is tot nu toe ook altijd waargemaakt.

Correct en snelle levering

Onlangs nog iets besteld en heel snel ontvangen, wat wil een mens nog meer he, goede service

Zeer snelle levering!

Envoie rapide et très bonne qualité

Jamais déçu par mes commandes sur DH , Ça aide à survivre même dans la pauvreté et le dénuement

schnelle und unkomplizierte Lieferung

Ware bestellt und wurde sofort bearbeitet ,2 Tage später war sie da,einfach super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

zaadjes waren snel binnen en 1/1 uitgekomen. top!!

Super!!

Ik bestel regelmatig!! Altijd super service en producten!!

Geestverruimend.

Snel besteld en snel geleverd.

Goeie webshop

Leuke spullen, vlotte levering.

Goede levering , redelijk goed verpakt

Goede levering, redelijk goed verpakt.

Kan niet beter

Ik ben een snelle levering gewend en telkens weer komen ze dit na. Gisteravond iets besteld, 12 uur later heb ik het al in huis. Ook vind ik de aanbod van informatie over van alles en nog wat op hun site heel breed en informatief. TOP!

Goede voeding! De voeding krijgt van mij 5 sterren, maar de rede waarom ik ik het product 3,5 ster geef is omdat er geen ml meter bij zit. Een ml meter in het dopje zou perfect zijn, maar zat er niet. Nu moest ik alles op gevoel meten wat ik nog al eng vond. Voor de rest is de voeding zelf super goed en geconsentreerd waardoor je er super lang mee kan.

Lieferung und Bezahlung problemlos

Lieferung und Bezahlung problemlos

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Happy customer

Goed snel prijs kwaliteit

Super snelle levering.

Ben zeer tevreden over de producten die ik bestel. Ze worden snel en discreet geleverd, wel zo handig voor als het pakketje bij de buren ligt :-)-:)

Exactly as stated

Very pleased with purchase. Quick delivery and straightforward transaction. Will buy again.

Fijne, snelle service!

Fijne producten, snel binnen. Goede service.

Duur apparaat werkt niet

Dure Vaper gekocht. Niet tevreden over. Mag niet worden terug gestuurd. Dus als je wat besteld hier is het een gok

Betrokken webwinkel

Leuk ok iets te kopen en na ontvangst ook nog mail te ontvangen met tips.

Excellent

Produit correct a ma demande

Kwaliteit, topservice en zeer snelle levering!

Telkens ik iets bestel is het van topkwaliteit. Als er zaadjes niet uitkomen, wat weinig voorvalt en er de nodige foto's van trekt, worden ze gratis terug geleverd. Met dikwijls nog een extra promo pakje en extra tips. De klantenservice krijgt van mij een 10/10, vanwege hun professionele en snelle reacties. Alles wordt discreet geleverd. Altijd al een heel tevreden klant als je bij DHS iets bestelt! Een echte aanrader...

Alles werd afgehandeld zoals het moest! Product werkt perfect!

Commande de feuilles carton ect rapide et sans accros

Impeccable

prima product, prima service!

Goede kwaliteit en service, snelle levering

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk