Fijne shop

Snelle levering en goede service. Ook hebben ze een duidelijke site met goede uitleg

Sehr gute Creme. Habe sie bei Bestrahlung angewendet.

Guter und schneller Service. Auch bei Nachfragen zur Anwendung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie aanbiedingen en snelle levering

De producent worden meestal de zelfde dag nog verstuurd. Ook hebben ze vaak veel producten afgeprijsd.

AAA

Gute Ware, gute Preise

Alles verloopt vlekkeloos

Altijd snel, professioneel en behulpzaam

Goede en betrouwbare webwinkel. Snel en adequate klantenservice als er eens iets is. Niet de aller goedkoopste misschien maar kwaliteit en service zijn top. Aanrader!

Mooie duidelijk website

Ik heb hier mijn aankopen gedaan omdat er een mooie site wordt gebruikt met fijne filteropties. Aankoop bevalt ook erg goed!

Uitstekende service!

Dutch Headshop blijft voor mij de beste head/seed shop in onze lage landen, de huismerk autoflower zaden verbazen mij telkens opnieuw, mooie prijs en stukken betere kwaliteit dan vele andere/grotere merken. De klantendienst is echt super, deze doen echt moeite voor je, dit kom je hedendaags niet zo vaak meer tegen!

Ongelooflijk snel en altijd goed kwaliteit

Het verbaasd me ieder keer hoe snel mijn bestelling binnen komt. En het is zeker goed kwaliteit

Guter Shop, schnelle Lieferung

Kompetente Abwicklung

in 1 woord ruk

ik had een probleem met mijn propegator die ik 2 dagen had.ik werd afgewimpeld met ,oh dat is vervelend maar kan ik verder nog wat doen.

Perfect ,

Kwaliteit en goede service

Perfect!

Producten optijd binnen gekregen, Order klopte volledig! Geen slechte opmerkingen alleen maar goed, dat dit bestaad!

Korrekt en super speedy delivery

Korrekte en super speedy delivery

Super snelle levering

Goede service super snelle levering

Snelle levering en discrete verpakking

Perfecte service

2 keer wat besteld en alles was de volgende dag binnen. Top bedrijf.

Snelle en duidelijke service

Ik had in de avond besteld en had het de volgende middag binnen. Ben tevreden, volgende keer bestel ik hier weer.

Goede prijs en snel geleverd

Satisfait du service

Seul "petit regret" les objets sont beaucoup plus petits en réalité qu'ils ne paraissent en photos... Je me retrouve avec de tout petits objets, de bonne qualité mais tout petits. Service client réactif et efficace.

Snelle service alleen Postnl. is waardeloos

Little 1 gekocht en dat werkt prima.

Rapide, sérieux et de bon conseil

Toutes mes commandes ont été honorées sans problèmes. J'attends de tester et de planter les graines avant de me prononcer sur leur qualité.

Perfecte levering correcte beschrijving

Correcte beschrijving en snelle levering

Transparant & Effectief!

Dutch Headshop is professioneel, transparant en beschikt over veel informatie voor de klant en/of beginnende kweker. Niet alle zaden zijn even goed, maar er worden genoeg tips gegeven om optimaal effect te behalen. Ik ben zeer tevreden!

Correct en snelle levering

Ik heb nu een aantal keren besteld en altijd snel en correct mijn bestelling ontvangen. Kan de webshop dan ook aanbevelen.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk