Nice fast costumer service

I have ordered many times ways got my stuff the next day. One time a product wasnt in stock, i got the rest of the order the next day and the item that was out of stock got dilivered 2 days after. Very solid and fast service, thumbs up for DHS.

Top klantenservice

Paar producten besteld, sommige kwamen kapot binnen. Mailtje over gestuurd volgende dag had ik nieuwe in huis. Top bedrijf met goede klantenservice

Leveren wat gevraagd word en soms met wat extra's

Niets op aan te merken

Ik heb hier al diverse keren besteled. De bestelede spullen waren iedere snel en goed verpakt verstuurd. Ik heb niets op of aan te merken. Het is gewoon een goede en betrouwbare webshop.

Super!!

Super, goed en snel geleverd!!

Heb zelfs mijn ma overtuigd om van deze site te bestellen

Nooit problemen gehad. Fijne shop, vlotte levering en goede kwaliteit producten (Lion's mane mushrooms). Nu zit ik er zelf niet voor de cannabis enz. producten, dus daar kan ik niks over zeggen, maar met het bovengenoemde voedingssupplement zit het wel snor.

Geen effecten gemerkt

Op verschillende manieren ingenomen, maar behalve overgeven geen effecten gemerkt. Goed op de klacht gereageerd door dutch headshop. Product opnieuw gekregen, helaas ook toen geen effecten gemerkt. Zou dutch headshop wel aanbevelen maar t product niet. Kan je beter een ander product proberen.

snelle service

altijd snel en goed verpakt.

Prima en snel

Snel geleverd met duidelijke handleiding.

Makkelijk besteld, supersnel geleverd

Duidelijke website, goede service.

Leverd als belooft

Prima overzichtelijke site. Met een goed assortiment. Makkelijke bestel procedure.

Ok

Eigenlijk gewoon goed

De hele bestelling is goed en klantvriendelijk verlopen. één minpuntje is dat ik de vorige keren een presentje kreeg bij mijn bestelling.maarja bezuinigen waarschijnlijk. Voor de rest topbedijf.m.v.g.rene.

Bestellingen worden steeds met de grootste zorg ingepakt en snel geleverd.

Professionel

Gewoon betrouwbaar en snelle service

Snelle levering, goed product

Product besteld aan de beste prijs en product snel gekregen. Alles zeer goed!

Quality

Kwaliteit en snelle levering

liferung beschädigt sofort ersatz!

Perfekter kundenservice

Snelle levering, geweldig product

Ik heb de vape-pen sinds twee weken nu en benn erg tevreden! Luxueus product in fraaie huls

Mooi producten snel geleverd

De Headshop eigenmerk producten zijn mooi geprijsd.

goed en prettig

De site heeft een ruim assortiment en de producten die ik kocht waren van goede kwaliteit en snel bezorgd

Zeer goed.

Goede ervaringen met de bestellingen.

Beste smartshop

Leuke producten en snelle verzending

Rimpelloos

Alles ging vlot

Vlot duidelijk top

Duidelijke omschrijvingen en zeer snelle bezorging. Klasse

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk