Super service

Vandaag besteld, morgen in huis

Positief verrast

De uitgebreide info op de website, de snelheid van versturen in een anonieme stevige envelop en de scherpe prijs hebben allemaal bijgedragen aan een hele fijne eerste trip.

Low quality bamboo bong

Bamboo bong is a nice looking device but after the first smoke the water bacame to leak.

Wat ik bestel krijg ik op tijd en de kwaliteit is goed, dus ik blijf dit gewoon doen.

Zufrieden

Ich bin mit dem Produkt, der Qualität dem Service sehr zufrieden. Mit freundlichen Grüßen, Hans-Werner Sinemus.

Alles hat gut und zuverlässig geklappt. Inklusive der Qualität.

Gute Qualität. Sicherer Umgang mit dem Produkt und dem Versand. Vom Ablauf her genau passend.

Goede klantenservice

Top shop

Prima producten, doen wat wordt beloofd.

Uitstekende webshop

Veel keus ,goede prijs..

Duidelijke webshop, snelle service.

Besteld, betaald en de volgende dag in huis.

Lions mane

Capsule met werkzame paddenstoelen extract , direct resultaat, geheugen en alertheid weer 100%

Best experience I had ever head

The customer support was amazing. One of my pack got broken and for no fault of Dutch shop but they still shipped additional material. I am so happy with the service. Thank you thank you

Niks op aan te merken. Snelle levering, alles compleet. Producten zijn goed

bestelling voldeed aan verwachtingen,helaas wel problemen gehad met postnl,vandaar ook mijn aanbeveling om toch de optie te krijgen om naar een postnl punt te kunnen sturen of een ander bezorgbedrijf.

not as expected

the size of the scale was not shown as its in the pictures, and the scale is not precise as mentioned in the describtion

• Would you recommend us? No

War sehr überrascht das das schon schnell ging.

Muss jetzt erstmal sehen ob das funktioniert. Ich mach das zum ersten Mal Förde jederzeit wieder bestellen.

Goede producten, snelle levering.

Ook een uitstekende service. Ik had een aantal beschadigingen op de growbox en dit is dezelfde dag opgelost door de klantenservice.

Snel en betrouwbaar

Makkelijk besteld, goede prijzen en snelle levering

top

alles was goed en snel geleverd

zuverlässig und schnell

im service, in den Aussagen und Beschreibungen, und dabei auch unauffällig.

Prijs kwaliteit top

The best

Snelle goede levering!

De bestelling was de volgende dag al binnen! Zaden zien er goed uit!

Heel tevreden

heel snel verstuurd!!!

Aantal zaden gekocht die allemaal zijn uitgekomen. Ook erg goede prijzen.

Alles op 1 plaats te vinden, snel en discreet geleverd.

Ben nieuwe klant maar zal in de toekomst hier zeker naar terug komen.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk