sehr gut!

sehr gut!

Super !

Duidelijke info en lekker snel versturen !

Super fast and smooth

Had a good experience. Delivery was extremely fast.

Vlotte levering, en hele goeie kwaliteit.

Goede site

Veel keuze met goede uitleg bij alles en zeer snelle levering !

Alles wat een grow- en blowhart verlangt.

Ruime keuze uit het assortiment en snel en discreet geleverd.

Snel en betaal baar

De producten zijn van goede kwaliteit en men pakketje was er snel

Heel fijn!!!

Altijd optijd en altijd compleet!

Ein zuverlässiger Shop!

Ich bin sehr begeistert vom Dutch Headshop Service, denn ich bekam innerhalb kurzer Zeit immer die richtigen Antworten auf meine Fragen. Nun muss nur ich noch erfolgreich sein, beim umsetzen.

Fijne webshop

Goede info op de site en snelle levering, alles naar verwachting.

Bestel regelmatig, Fantastisch snelle levering!

5/5

Ik heb geen ervaring met andere online headshops, maar ik blijf lekker deze gebruiken. Goede informatie over wat je koopt, lage prijs, snelle levering, goed product.

Vlotte levering

Correcte prijs en snelle levering, zelfs in België.

Kan niet beter!

Snelle verzending en goede producten. Ik heb kanna gekocht, gebruik het al jaren en deze is van goede kwaliteit (fijn poeder) voor een goede prijs. Ook vaker magic truffels hier gekocht; ook een aanradee. Ik kom zeker weer terug bij deze winkel!

Rapide

Livraison super rapide !

Super claire efficace et rapide

Site très clair et très sérieux

Supersnelle bezorging van een ultiem apparaat! Ben er echt onwijs blij mee! Zo handig in gebruik en een hele nieuwe belevenis van cannabisgebruik. Zeker aan te raden

Vlot, netjes verpakt en altijd een kwalitatief goed product.

Zie bovenstaande.

Topshop & snelle levering

Bestellen ging erg gemakkelijk en het was goed verpakt. Plantjes waren ook erg blij met hun nieuwe voeding

Zoals altijd

Zoals altijd weer supersnelle en netjes verpakte levering...Hier wordt je toch vrolijk van...❗

Amazing

Al de middelen werken zoals ze moeten. Leveren in 1 dag naar belgie. Geen klachten.

Snelle levering, prima after sale en bij klachten wordt je correct behandeld.

Ooit een set mushrooms gekocht die maar niet wilden groeien. Melding van gemaakt en zonder dat ik naar vroeg heb ik een compleet nieuwe grow kit gekregen. Top service!!! Zouden andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen..

Alles super, gute Qualität und rasche Lieferung

Einfach Top, da gibt's nix zum Aussetzen