Biologische natuurproducten bestellen via duidelijke website

Via Netflix de docu gezien Fantastic Fungi. Gelijk geïnspireerd en de Dutch Headshop gevonden. Sluit goed aan bij Bio natuurproducten. Pure Mushroom Bio Chaga gekocht. Meester product. Moet je proberen. Je voelt je vitalere, helderder, en creatiever.

Top product, snelle levering

Wat een super vapor! Heel erg blij mee!

Goede kwaliteit en hele snelle levering

Ik had het om 23:30 besteld en het was de volgende dag in huis, geweldig

prima shop

Goede producten, snelle levering.

Ik ben nog niet zolang klant bij de Headshop maar ik kan wel zeggen dat wat ik heb besteld , snel en goed is binnengekomen . Zelf had ik 3 zaadjes die niet uitgekomen waren en heb daar meteen 3 nieuwe voor gekregen . Dus mijn ervaring is heel goed , een dikke 10 . Vriendelijke groeten Lidy Taylor Verlaan

Klasse pijp

Deze pijp mengt de rook zeer goed zodat die aangenaam je longen binnen komt. Verder is die makkelijk schoon te maken met maar wat white spirit.

Goed zaad

Ben tevreden

Heb een awesome bowl gehaald en een kweek kit ik heb nu een nieuwe plant in minder dan een week en een bank waar ik niet meer vanaf kom

Goed aanbod en snelle levering

Ik bestel regelmatig bij Dutch Headshop en ben nog nooit ontevreden geweest. Toen ik iets specifieks zocht wat uitverkocht was, kreeg ik advies voor alternatieven én een leuk extraatje. Fijne webwinkel!

Goeie service

De bestelling werd snel geleverd. Helaas zaten de verkeerde artikels in de verpakking maar deze werden snel en kostenloos nagestuurd.

Top producten en top klantenservice

Ik had voor het eerst zaden besteld en voor het eerst wiet geprobeerd buiten 3 plantjes te kweken. Tijdens het groeien en bloeien van de perfect ontkiemde huismerkzaden, kon ik via de chat nog wat vragen stellen die heel duidelijk en vriendelijk werden beantwoordt. Dus perfect

Super spullen en levering. Echt te gek

Ja echt te gek, goede spullen en super snelle levering. Ik ben heel erg tevreden.

Perfecte webshop

Makkelijk te bestellen, goede producten en snelle leveringen!

Rapide

Rapide

Top leveringen

Geweldige webshop. Zeer duidelijk!!

As expected

No surprises, the parcel arrived on time as expected.

Very fast delivery

Fast delivery and then a lot of emails asking for a review. I like the shop as it has a lot of stuff and the prices are competitive.

alles netjes aangeleverd

alles netjes aangeleverd

Dankjewel

Vlug verzonden en bij vragen snelle antwoord op de mails! Ik wil alvast zeggen BEDANKT voor de uitstekende koffie, na 4 jaar geen koffie meer te kunnen drinken s morgens wegens chronische ziekte dat ik al de andere koffies uitbrak na 10 min is het een blessing om deze heerlijke koffie te mogen drinken s morgens! Voor velen waarschijnlijk onbenullig als review voor mij een blessing! 1000 maal bedankt om mij dat terug te geven die mij ook afgepakt werd

Gewoon goed!

Goede snelle levering

Top winkel

Ik heb zaadjes bestelld en ze zijn echt van top kwaliteit

Snel en netjes

Snel en netjes niks te klagen

Slecht

Ik kan niet zoveel met het excuus waarom ze mijn artikel niet terug willen nemen. Het artikel zou gekoeld bewaard moeren worden. Ik denk dat de bezorger een koelkast in de bus heeft. Bij de primera waar dit ding een weekend had staan had het ook vast in de koelkast gestopt!

Top service!

Great costumer service and quick shipping!

I love the products and they came really fast! The costumer service is great! The store accidentally sent me one wrong item and I contacted their costumer service to resolve the issue. They were very, professional, friendly and happy to help. The issue was resolved straight away. 100% reccommend.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk