Alles ok

Alles ok

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijke info om goede aankoop te doen

Door de duidelijke uitleg op de site wist ik wat bij mij zou passen.

Goede kwaliteit, snelle verzending

Alles is bij mij goed aangekomen en werkt prima. Als de verzendkosten gratis zouden worden bij een iets kleinere bestelling dan €30 zou dat een extra ster opleveren, maar verder is de webshop overzichtelijk en er is genoeg mooi spul om door heen te browsen. Als ik in de toekomst nog iets dergelijks van een headshop moet hebben, dan zal ik zeker terug komen.

Zeer fijne Onlineshop

Zeer goede ervaringen met Dutch Headshop. Snelle levering en een groot assortiment.

Super service

Waarom dit? Omdat de site heel makkelijk is. Het is allemaal niet te duur dus gewoon betaalbaar. De producten zijn makkelijk te vinden. Je heb het bestelt en het ligt de volgende dag op je stoep. En dat ook nog het is allemaal Kwaliteit spul.

Geen effect van de truffels

10 gram ingenomen, maar merkte helaas geen effect. De smaak was wel beduidend beter dan andere truffels

Veel keuze en snelle levering, top winkel!

Als ik dingen zoek om mijn rook ervaring te verbeteren heeft dutchheadshop het hoogstwaarschijnlijk in het assortiment. En heb je wat besteld heb je het erg snel in huis.

Goede leverancier

Super goede services

Supercorrect

Zeer snelle levering!

Schnelle Lieferung und top Kundenservice

Alles top.

Altijd goed

Heb inmiddels een paar keer besteld bij Dutch headshop. Het wordt altijd snel verzonden en is volgende dag in huis. Goede prijzen en producten.

Keurige nette verwerking van bestellingen!

Prima service!

Super prix, livraison nickel

Zaadjes kwam in discrete verpakking toe,met instructies en bakje met watjes.heb ook lange blaadjes gekregen,is een leuke verrassing

Hat alles super funktioniert !!

Bin sehr zufrieden. Vielen Dank !! Auch das Kundengespräch war informativ und freundlich. Bald wieder ☺️ Alles Gute euch und vielen Dank noch mal !! Tao

uitstekend

top serves snel in huis

Sehr guter Shop

Prompte Lieferung - einwandfreie Qualität. Sehr zu empfehlen. Kein Schnickschnack.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlugge afhandeling en snelle verzending

De bestelling was heel vlug en correct afgehandeld, ook werd het artikel vlug verstuurd waardoor ik het heel vlug in mijn bezit had, ben altijd wel tevreden geweest van de service bij Dutch Head Shop

Netjes en vlotte levering!

Artikel was goed ingepakt en snel geleverd. Bestel zeker nog in de toekomst! Goede prijs-kwaliteit.

Perfect. Snelle levering en kiemt zoals beloofd.

Super toll

Sehr schnelle Lieferung

super

super service zelf eens een bestelling niet bij mij gekregen en ze hebben direct na mailcontact nieuwe bestelling verstuurd.

Correct

Een zeer goede en snelle service!

Snelle levering, product voldoet aan beschrijving en wens!

Mooi snel binnen. Uitgebreide beschrijving op de site. Wist daarom wat ik kocht en het product is top! Helemaal tevreden.

Super!!

Altijd dik in orde en snel geleverd!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk