Gewoon top!

Vaporizer besteld. Mega goed verzorgd.

Gewoon top!

Gewoon top! Goed assortiment, goede prijzen, snelle verzending, dit kan bijna niet beter. Al 2x besteld en goede service. Laatste bestelling was al volgt: ik had ‘s avonds laat besteld, dacht “dan heb ik het waarschijnlijk overmorgen, geen probleem”. Volgende dag was het al in huis!

Goede, snelle levering

Ondanks de drukte bij de bezorgdiensten, gewoon snel in huis

Kwaliteit truffles extreem achteruit gegaan

Helaas is in de laatste 3 maanden de kwaliteit van de truffles erg achteruit gegaan. Zelfs tijdens de 2 for 1 sale met een dubbele dosis was het effect minimaal. Toch een keer van een andere verkoper geprobeerd en die gaf me direct een trip zoals ik gewend was. Goede service gehad voor de rest, maar geen reden meer om van jullie te bestellen.

Lieferung und Abwicklung super, Qualität der Waren na ja

Die hochgepriesenen pflanzlichen Produkte haben nahezu keine Wirkung bei uns gezeigt, schade.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

1/3 order was changed to cheaper ones, not as ordered

5 from 10 ordered packs was different than ordered, cheaper ones. Nobody informed it will be changed

• Would you recommend us? No

Goeie snelle levering

Niks al positieve ervaringen hier

Top en snel

Top en snel

Geen problemen

Alles was netjes, snel en onopvallend geleverd. Product was goeie kwaliteit en hebben er een goeie ervaring mee gehad.

:-)

Gewoon goed

Alles toll

Immer wieder gerne

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed product en snelle levering

De prijzen zijn goed en de verzending is altijd snel

immer wieder gerne :)

schnelle Lieferung Artikel wie beschieben schöner Shop !

Einfach meeega, alles tiptop

Schnelle Lieferung, top qualität und super service

Zaadjes

Zaadjes van huismerk worden met geweldige ontkiemingdoosjes bezorgd heb 3 verschillende zaadjes gehaald alle 3 uitgekomen is zien wat ze opbrengen

Empfehlenswert

Egal was passierte der Kunde wird immer zufrieden gestellt.

Excellent

Goede prijzen, ruim selectie. Top.

Uitstekend, goede informatie en keurige levering

tevreden over de informatie op de website en het product. Het product voldoet aan de beschrijvingen op de website en de levering was keurig op tijd.

Altijd netjes en op tijd verstuurd

Netjes verpakt en snel binnen.

Producten worden snel geleverd en contact met de klantenservice is heel goed.

een uitstekende website,snelle levering en een prima klantenservice

Ik heb hier de laatste 8 jaar al tientallen artikelen gekocht en altijd in prima staat ontvangen,

Snelle levering en goed product

Truffels besteld en de volgende dag in huis. Zelfde weekend nog heerlijk van genoten met m'n beste vriend en komend weekend met een tripsitter nog eens om een spirituele reis te maken op de laatse truffels. Erg blij en waarschijnlijk ga ik binnenkort voor een starterskit en zelf aan de slag voor paddo's.

lekker snel

makkelijk om te bestellen en netje en zeer snel geleverd

Top (online) winkel

Zeer tevreden, alles staat overzichtelijk op de site en kreeg het super snel bezorgd. Fijne producten voor mooie prijzen. Zeker een aanrader om hier een paar producten te kopen

top

De Trompet 1715