Top, sehr schnell...

schneller Versand, gute Produkt Qualität!!!

super net bedrijf en klanten service is een 10

had de mighty besteld , en na 1 dag lag die al in de brievenbus. hij is mij persoonlijk iets te groot dus heb die retour opgestuurd. DHL heeft er extreem lang overgedaan kwa retour sturen. 7dagen om precies te zijn. maar via telefonisch contact van DutchHeadShop netjes op de hoogte gehouden :) ik bestel hier altijd mijn kleinere gadgets en ga nu de dyna vap bestellen ;)

problemlose schnelle Bestellung über nutzerfreundlich Internet Masken, schnelle Lieferung, gute Quag

Qualität ist m.E. sehr gut, Lierferung schnell, Bezahlungsmöglichkeiten sehr gut. Die 10 ml 5% CBD Öl hat für mich bisher den besten Geschmack.

Honestly? Perfect

I've ordered twice now from DHS, and both times the orders have shown up within a week, everything I asked for and more. The first time I ordered they included some cute custom rolling papers, and this more recent time a sticker of the logo! Everything is packaged neatly and discretely, never had a problem with customs, and all the products I've bought from them have been high quality. I'm a returning customer and will continue to be :)

Ik heb van hier meerdere keren besteld, de items waren in goede conditie en ze kwamen snel aan.

Professioneel afgehandeld

Goed geïnformeerd en goede ervaring Ook snel geleverd

top service

altijd snel en volledig geleverd. producten zeer goed. tevreden.

Alles netjes geleverd en op de aangegeven dag

Alles volgens bestelling geleverd

Satisfaction

Très satisfait de votre offre de service, en plus de la discrétion. Bravo

Prima spullen en uitstekende snelle levering

Goed. Nooit iets te klagen gehad over de producten en de levering! Top

Mangelhafte Beratung und und ungewollt instruktionen zu erteilen

Mangelhafte Beratung und und ungewollt instruktionen zu erteilen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Sneller levering

Kwam heel snel aan. Niet alle producten zijn van hoge kwaliteit.

Goede en snelle service

Al zou het wel fijn zijn als bij verzending naar België ook betalen via iDeal aangeboden wordt.

Betrouwbaar

Diverse bestellingen keurig geleverd.

Snel en goed

Prima website

Het is een prima website niks mis mee maar t loopt goed vast (kan aan mijn telefoon liggen of de website)

Speedy, discreet delivery. Growkits always work well.

Very good, will come back again and again.

Gaat heel snel... En het was allemaal perfect in orde...

Goed spul en snel in huis!

Inmiddels voor een tweede keer hier wat spullen besteld om te draaien etc. Werkt perfect en was de volgende dag al in huis!! Good Vibes!! toppers!

Uitstekend!

Goede service. Hele snelle verzending. Dankjewel

Prima product en service

Prima product en service

Prima gevonden wat ik wil en snel in huis

Ik kreeg een tip van mijn vriend opgezocht gevonden en besteld

Prima producten

Matig

Had 30gr utopia truffels gekocht, kreeg 60gram. Daar had ik zeker geen problemen mee. Heb 2 andere keren al truffels van dutch headshop genomen en had beide keren erg goeie ervaringen. Helaas hadden de truffels geen effect op 3 van de 4 mensen waar we het mee deden, terwijl de hele 60 gram hebbeb opgemaakt... We hadden allemaal een maand geen truffels genomen dus dat was het niet. Viel dus erg tegen eigenlijk maar omdat ik de andere twee keer wel een goede ervaring had en dubbel zoveel truffels kreeg toch maar een voldoende beoordeling.

Große Auswahl

Bin zufrieden!