snelle service en top kwaliteit

top product zoals omschreven en een goede prijs

positief

oi steeds het pakketje op tijd en in goede verpakking, zaadjes komen meestal uit, zekers de huismerk zaadjes, al bij al geen klagen, grtjsS

Delivery was good.

Delivery was good . All seeds already pop-up. See how it goes

Habe noch kein Paket erhalten

Kann ich noch nicht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede kwaliteit zaden

Liefde goeddoening & vreugde

Voor een instapper tevreden!

Altijd snel geleverd

Ko m er al jaren uitstekende service

Ik ben ******en

Ontvangen : 5 zaadjes Auto Jack + spongepot Zie bestelnummer 1700020984 Resultaat : nul zaadjes gekiemd, en een dikke 40 € kwijt voor niets. De spongepot (waar ik vorige jaren zulke goede resultaten mee gehad heb), lijkt het niet meer te doen. Die zaadjes zijn volgens mij zo dood als wat. Graag zou ik nieuwe zaadjes ontvangen. Zoniet is het voor mij definitief gedaan met de Dutch Headshop. Als ik een postadres van dutch headshop vind zal ik hen die dode zaadjes terugzenden. Als ze na 10 dagen nog niet kiemen kan er toch niets meer van terecht komen. En dat ze niet afkomen met de uitleg dat ik wat verkeerd heb gedaan: ik doe al 20 jaar mijn eigen kweek. Deze levering is een totale afknapper.

Prima levering, matige thee

Voel niks en als ik meer neem dan aanbevolen krijg ik hoofdpijn.

Gewoon erg goed

Goeie service en snelle levering

Guter Headshop

Immer gerne wieder alles oke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelling naar wens Snelle levering Genoeg keuze Voor een gemiddeld budget Top top top Nu ff wachten en dan lekker roken

Correct en snel geleverd

Goed verpakt en geleverd

Prima assortiment, snelle verzending

Prima . Goed assortiment. Snel in huis

vlotte service

guter & schneller Service

grosses Sortiment 1A Whatsapp Service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima, alles klopt en is goed.

Snel, betrouwbaar, zorgvuldig en vriendelijk!

Extreem plezant

Eerste keer dat ik iets kocht via deze site, en ik ben erg tevreden. De producten zijn goede kwaliteit, de prijzen zijn niet te.duur, en de web site is vrij overzichtelijk. Erg tevreden

Duidelijk en veilig

Het was de eerste keer dat ik naar truffels zocht op het internet en kwam op deze website. Op de site stond er duidelijk vermeld hoe de producten werken en wat je kan verwachten. Mijn trip ervaring was erg bijzonder en kwam overeen met de verwachtingen die ik las op de site. Ik zou zeker aanbevelen en nogmaals kopen.

De producten doen exact wat ze beschrijven op hun site, en correct geleverd, dank jullie

Super service, heel discreet

Pakketje kwam 1 dag na bestelling al toe, heel discreet verpakt, perfect in orde. Product in perfecte conditie, absoluut top!

Super snelle levering en top producten

Ras

Envoie des commandes rapide et communications appréciable merci

Lieferung, Qualität und Support

Outstanding.

Zoals het zou moeten zijn,snelle levering, prima producten,overzichtelijke site Ja ze bestaan nog deze bedrijven(:

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk