Gewoon top.

Sl jaren bestel ik mijn zaadjes hier, gewoon voor buiten in mijn tuin. Prima product en geen bull**** in de omschrijving. Ik ben zeer tevreden!

goeie klantenervaring

stuff (vapes) kun je overal kopen, maar als er iets mis is met je product onderscheid het kaf zich van het koren. vriendelijke klantenservice die bereid is je te helpen. aanrader dus.

Great service and deliver and packaging

All products were well packaged and also, I could not believe how quick the delivery was. I wish you guys had fresh plants to buy. Please do more as I want to buy more items from yourself :D Thank you Dutch Headship, you guys are awesome

Prima shop

Gevonden wat ik zocht, snelle levering, correcte prijzen. Wat kan ik nog meer zeggen? Gewoon puik!

De bubble die ik bestelde komt niet uit?

Goeiemorgen ik heb tijdje geleden 2soorten zaadjes bestelt van elk 3 de notherligt en de bubble de 1ste komt heel mooi uit maar de bubble wil niet komen alle 3 de zaadjes geprobeert geen resultaat best jammer.

Bestel al jaren en steeds tevreden

Goede service en vooral ook heel snel in huis

pakket goed en snel ontvangen.Het is nog wachten op de eerste oogst. Jammer dat er geen handleiding bij zat, maar die is te downloaden.

Dutch Headshop is naar mijn mening zijn naam meer dan waardig!!

Alles wat ik nog niet weet kom ik steeds via de heldere en uiterst informatieve en uiteenlopende onderwerpen waar Dutch Headshop over bericht te weten. Ook ben ik jullie ontzettend dankbaar voor het wekken van mijn nieuwsgierigheid en de almaar groeiende interesse in de wonderbaarlijke eigenschappen van de heilige helende plant, Hare Majesteit Marie Jane. Informatief en altijd snel en makkelijk contact wanneer ik vragen heb. Zeer vriendelijk en betrouwbaar advies gekregen van jullie altijd. Head of the Dutch marijuana shops for sure!

Goede service en top producten

Snelle levering. Heb autoflowers besteld, komen snel uit!

Precies wat ik verwacht had, snelle levering.

De spullen waren zoals verwacht en werken beide goed. Erg tevreden met de aankopen.

Site fiable

Pour amélioré votre site vous pourriez lui donner un aspect plus fiable parce qu'on pourrait se demandé si c'est un site fiable ou pas

Alle producten staan goed omschreven, en de kwaliteit is top!!!

parfait, excellent rapport qualité prix

bfbfbfbffgfhfhfghfhfgfbhfbgngngngngngngn

goede service

Gute Auswahl und schnelle Lieferung

Gute Auswahl und schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel en verzorgd

Snelle en verzorgde bestelling ! Altijd tevreden !

super

kheb top producte gekocht en zijn snel geleverd

Snelle levering en goede producten !

snelle en correcte levering

Altijd alles op voorraad en binnen 2 dagen geleverd

Super Laden, perfekt!

Ich bin seit kurzem dabei, bis jetzt hat alles gut geklappt und ich bin in allgemeinen sehr zufrieden. Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De site is makkelijk en duidelijk

Op de site vind je alles makkelijk , zo lijk zaadjes en voeding . En de levering was mooi optijd

Perfecte service!

Ik kreeg mijn zaadjes de volgende dag in de brievenbus, zeer goed verpakt. Eén zaadje is al aan het kiemen. Ik ben super tevreden!

Uitstekende (bezorg)service

Betaling, bezorging en kwaliteitslevering zijn uitstekend nagekomen.

Sinds 2013 tevreden klant

Goede klantenservice en oplossingsgericht.

erg tevreden

Mijn eerste aankoop bij headshop,is me heel goed bevallen prima service,vriendelijk en snel geleverde bestelling kom zeker vaker terug, aanbevolen dus ! Joshua Froeling

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk