Heel tevreden.

Zijn altijd met alles in orde, nog nooit een probleem ervaren met jullie. Gewoon top.

Goeie shoppa

Snelle verzending, goed spul, aanrader

Goede producten, Goede service, Goede prijzen, En snelle verzending! Hier blijf ik bestellen.

Simply the best.!

Gooood!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, prima site om snel je spullen te krijgen.

Snel geleverd en precies zoals omschreven.

Vertrouwelijk !

Reeds meerdere keren zaden besteld, van zowel huismerk als andere varianten. Altijd een succes geweest op 1 keer na, de 3 zaden die toen geleverd waren, hadden allemaal de geest gegeven. Heb dan contact opgenomen met de zaak, en deze erkenden het probleem. Hebben me gelijk 3 nieuwe zaden laten kiezen zonder meer. Dit vind ik een topservice! Ik blijf bij mijn vertrouwde shop, en hoop dat deze nog lang blijft bestaan.

Ik ben erg tevreden over de service van jullie Groetjes Marcella

Super snelle levering keurig verpakt.

Had 'savonds besteld en de volgende avond al in huis! Super snel en keurig verpakt! Top!

Geweldige huismerk zaden met prima opbrengst

Ik koop hier al jaren mijn wietzaadjes vroeger van de dure merken maar ben sinds vorig jaar compleet fan van jullie huismerk. Ik heb nu 3 keer 5 uit 5 zaden ontkiemt en ook nu staan er weer 5 plantjes te groeien in de achtertuin. Opbrengsten zijn steeds boven verwachting dus ben ik erg blij dat ik kies voor betaalbare wietzaadjes met in mijn ogen een hoge opbrengst. P.S. ik ben ook fan van Plagron, dus als je voeding over hebt hou ik me aanbevolen hoor, je hebt me adres :-) Groetjes Mark uit Houten

Goede webshop, goede klantenservice, maar…

Allereerst moet ik zeggen dat de shop op zich en de klantendienst inderdaad van zeer goede kwaliteit zijn. Volt besteld en snel geleverd. Maar wat de zaden betreft, ben ik veel minder tevreden. van de 9 zaden (3 auto LSD, 3 bubble Gum en 3 Gorilla glue) heb ik er nu eindelijk twee tot een degelijke stek gekregen die nu in de kast staan. Ik weet niet wat, maar waar verleden jaar 2/3 zaden nog uitkwamen, is dat nu 2/9. En het kost intense begeleiding tot de groeifase om ze er door te krijgen. Klantendienst uiterst vriendelijk hoor, ze sturen direct nieuwe zaden achterna. Absoluut geen klagen over. Maar ik heb een maand verloren en redelijk wat moeten weggooien om te herbeginnen. Terwijl de zaden van RQS wel vlot uitkomen en groeien als kool. Ik raad de webshop zelf wel aan, maar de huiszaden raad ik niet aan voor beginnende kwekers. Je moet echt al heel goed weten wat je doet om hier succes mee te boeken. En je opbrengst zal niet maximaal zijn.

Helemaal super

De zaadjes waren snel verzonden en alles kwam netjes eruit(kiemen)

Goed altijd goede levering en kwalitijd

Heb al een paar keer besteld en krijg alles optijd en het is altijd kwalitijd

Everything ok

Thanks

• Would you recommend us? No

Snelle en discrete verzending

Snelle verzending en goede uitleg van het product. Extra plus voor nadruk op duurzaamheid van de verpakking.

Kopstuk was snel los maar werkt goed

Het apparaat werkt zoals het hoort. Alleen kwam het buisje bovenaan snel los.

Super veel aanbod. Goede kwaliteit.

Snelle en correcte levering.

Gekregen wat ik besteld had, zag er goed uit, werkt prima en snelle afhandeling!

De Zaden Netjes Optijd Geleverd Goede Kwaliteit Zaden Alle 5 Ontkiemd Ben een Tevreden Klant Koop Graag Mijn Producten Bij Dutch Headshop MVG Maikel Treffers

Discreet, snel en accurate productomschrijving

Overzichtelijke webshop makkelijk in gebruik en vriendelijke correspondentie... eigenlijk precies wat je van een webshop mag verwachten. Producten worden discreet verzonden, zijn van goede kwaliteit en ik kreeg ze in huis binnen het aangegeven tijdsbestek.

Altijd top

Very fast delivery. Product as ordered.

Great range of products. Good service. Waiting for the seeds to germinate.

Het was een hele fijne ervaring. Ik heb er thee van gemaakt , omdat ik de smaak echt niet lekker vind om te kauwen. Ik zag lichte hallucinaties, mooie kleuren en het was geen vervelenden ervaring. Het word beschreven als een lichte variant voor iemand die het nog niet vaak heeft gedaan is dit zeker een hele fijne.

Altijd goed nooit problemen en snel geleverd!

Altijd goede service

Ik ben bij al mijn bestellingen goed geholpen. De verzending gebeurt subtiel en alles zit keurig verpakt. Ook had ik binnen twee dagen mijn bestelling al thuis. Prima dus.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk