Goede klantenservice

Had een klein probleem met een product van mijn bestelling, deze klacht is snel en zeer prettig opgelost. Erg tevreden met het contact en zou deze winkel zeker aanraden.

Top geregeld

Mijn eerste kennismaking stemt tot volle tevredenheid.

Vlotte verzending

Verzending na online bestelling ging vlot.Nu maar hopen dat de zaden van goede kwaliteit zijn

top webshop

bestel hier nu al een tijdje mijn benodigdheden. Niks om te klagen. bestellingen worden altijd binnen 2 werkdagen geleverd en is goed verpakt!

Snelle levering overzichtelijke site

Altijd goede service en producten

Niks negatiefs op aan te merken.

9.5

Goed spul goede kwaliteit tot nu toe heel tevreden

Satisfaction guaranteed

I know that covid wasn't your fault but you know when you are waiting for something that makes you happy a month is like a year.

Voor het eerst autoflower en ze hebben er zin in

Heb mn auto flowers ontkiemd zoals in jullie beschrijving en zijn nu zon 3 cm na 3 dagen boven de grond ze doen het tot nu toe supen en ben zeer tevreden over jullie zowel met verzending info en de info die ik via mail krijg van jullie mn buurman had zaad gehaald hier in nijmegen bij planetaria en kreeg een koffie filter erbij in een zakje om te ontkiemen ik weet dat dat gaat ma egt profecineel vond ik dat niet van hun en heb er ook hart om moeten lachen egt jullie service is egt top djw hiervoor mvg afz john

Is kwalitatief niet beter geworden

Voor het 2e jaar kwamen de zaden niet op en heb op nieuw moeten bestellen, daarvoor gaande jaren nooit een probleem gehad dus kwalitatief is het voor mij niet beter op geworden

Super service

Snelle levering en duidelijke site

goed en snel

de levering was snel, en op tijd en de product tot nu toe lijkt heel goed te zijn.

Betrouwbaar en snelle service

Mijn product kwam snel aan zonder veel ectra gedoe zoals bij veel online shops. Goed verpakt en duidelijke informatie bij mijn pakketje gekregen. Zeer tevreden!

'S nachts besteld en de volgende dag al in huis!

Prima en vlotte service

Het kiezen, bestellen, betalen en ontvangen is heel vlot verlopen. Snel bezorgd!

Snelle levering, goede kwaliteit en niet duur. Dat is bijna te goed om waar te zijn maar bij dutch headshop maken ze het waar

Zeer snelle levering alles perfect!

Bestelling gedaan Keurig op de hoogte gehouden van voortgang En mail wanneer de bestelling werd afgeleverd

Snel en goed geleverd.ik ben tevreden. Ga zeker en vast nog een bestelling doen via jullie

Ik ben zeer tevreden over m'n bestelingen en klantvriendelijkheid!

top

Mijn ervaring met dutch headshop is erg goed. ze leveren altijd erg snel en je krijgt wat je besteld. Het enige wat ik jammer vind, ik bestel altijd cones en meestal pakjes van 50 en deze waren nu van alle soorten bijna uitverkocht en waren er alleen grootverpakkingen van 800 tot 1000 cones verkrijgbaar. dus hopelijk is alles snel weer aangevuld.

C'est super

Jgstjeylurkydk

Besteld op zondag, pakket werd op dinsdag ochtend geleverd. Producten zijn prima, heb er gratis extra producten bij ontvangen zoals tip & lange vloei. Snelle levering

Onlineshop zoals het moet!

Regelmatig bestel ik spullen bij deze shop en het is altijd perfect inorde, professioneel, klantvriendelijk en de beste artikelen!!

Fantastisch super tevreden

Ik ben zeer tevreden dat ze gevraagd hebben ivm rekening die niet op mijn naam stond super als ook de snelle levering van uw matriaal alles Top grts Serge

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk