DHS is altijd snel, discreet en zorgvuldig. De producten zijn kwalitatief hoogwaardig. Op de site is veel achtergrond informatie te vinden. DHS is mijn favoriet!

Machtig product dat mijn hoge verwachtingen ruimschoots heeft overtroffen

Compacte kast met prachtige afwerking Eindelijk met een gerust gemoed een plantje indoor kweken De kast doet echt al het werk voor jou Dankjewel

Zeer vlotte en goede service

Heel vlotte verzending en erg toegankelijk voor vragen. Het pakket was degelijk verpakt en de producten van goede kwaliteit!

Thumbs up

Ik heb 3x truffels besteld bij Dutch Headshop, van eigen merk. Ze zijn elke keer de volgende dag al verzonden, en van goede kwaliteit. De site geeft goede informatie over het product, en de aanbiedingen zijn nice.

Fantastic!

I have ordered two vaporizers from the website and have gotten both of them within two days in perfect condition. This is the best website I have used to order cannabis products from.

Gewoon goed

Prima bedrijf, komt afspraken na bestel er al jaren.

Goede informatieve en overzichtelijke website met een top aanbod en snelle levering

Ik was op zoek naar een goede autoflower zaadjes en de benodigheden om dit tot een succes te laten uitgroeien. Met de duidelijke info op de website en het overzichtelijke menu had ik zo alles gevonden wat ik nodig heb. Door verkeerd te lezen had ik toch het verkeerde besteld, na contact met de aardige jongedame van de klantenservice was dit makkelijke en snel opgelost, bedankt Dutch Headshop!

Goed en snel aanrader

Met jullie goed alleen nu pakketje kwyt by postnl zonde van me geld

Snel en goed

Snelle en discrete levering. Eerste twee zaadjes ontkiemt en aan de groei, nu is het aan mij om voor een goed resultaat te zorgen.

Top bedrijf! Uitleg uitstekend

Vaporiser gekocht, zeer goed product en wil je advies dan krijg je altijd antwoord

Altijd snelle levering

Goede producten altijd te vreden met de snelle levering

Altijd goede service

Goede kwaliteit, vlotte levering

kwaliteit !

snelle levering !

top!

Altijd snel bezorgd. Producten altijd top. Uitstekende webshop!

Gewoon goed

Site duidelijk bestellen makkelijk.

Super tot zo ver

Heb op meerderen adressen Zaadjes kocht nu en in het verleden Was altijd iets sommige zaadjes kwamen niet uit Bij Dutchbat headshop kwamen ze allemaal uit Ga nu nog meer bestellen

Très bien

Très bien

Uitstekend! Snelle levering naar België!

Zeer snelle levering naar België! Alles in orde en netjes verpakt!

3 van de 5 zaadjes waren niet uitgekomen, maar super opgelost. Heb nieuwe zaadjes gekregen

Altijd goede service en snelle levering

Altijd goede service en snelle levering en nog nooit problemen gehad met een bestelling.

Snelle levering, producten zoals verwacht

De dag erna waren producten in huis. (Alga grow/alga boost van Plagron). Het is nog te vroeg om te weten hoe goed de voeding werkt. Het ziet er naar behoren uit.

Een prima online winkel

Heldere site, duidelijke informatie, prima aanbod van gerelateerde producten. Een compleet leverpakket. Er wordt snel geleverd. Gewoon wat je hoopt bij een webshop

Duidelijke informatie, goede service en snelle levering thanks

A+

De Trompet 1715