Good Store

Everything was perfect. Products as described, good price and quality. Highly recommended!

Geweldig product voor en geweldige prijs

Heb meerde truffels gekocht en in het verleden apparatuur om te kweken en ben altijd zeer tevreden geweest. Ik blijf bestellen bij Dutch Headshop. Ga nu ook en nieuwe bestelling plaatsen.

Fijne winkel en snelle verzending

Ik bestel regelmatig bij Dutch HeadShop. De verzending is altijd mega snel. Goeie producten met een hele fijne prijs. Bij de laatste bestelling was niet alles voorradig, maar dan zijn er genoeg alternatieven,

Al 1 keer besteld...

Al 1 keer besteld, en laten leveren op een ander adres. Dat ging vlot, en snel... tevreden over de kwaliteit van de producten!!

concluant

bon timing de livraison

parfait

envoi rapide, produit conforme à la description, prix avantageux!

Super Shop!

Ik kan je deze shop zeker aanraden want zowel de service als de bezorging is gewoon top! Ook met de producten grijp ik nooit niet mis en is de kwaliteit/prijs verhouding gewoon goed. Dus zoek jij je rookwaren? Kijk dan zeker hier eens rond!

Makkelijk, snel en duidelijk.

Duidelijke informatie, mooie site, zeer snelle levering, deze shop heeft het allemaal! De Dutch Headshop is mijn favoriete smartshop. Lees je goed in bij de beschrijving van het product, het staat altijd duidelijk uitgelegd dus dan weet je wat je koopt. Sommige producten zijn hier heel erg goedkoop, ik haal hier altijd mijn truffels. En soms geven ze je zelfs een gratis extraatje zoals tips en vloei.

Snel,correct,juiste prijs

Snelle en correcte levering

Had mijn bestelling al ff klaar staan. Na betaling werd deze vlot verzonden!

Goed en goede service

Goede kwaliteit zaden Zaden die niet ontkiemen krijg je gratis nieuwe voor. Prima service snel geleverd

Levering op tijd

Volgende dag al het product in huis. Dit is enorm handig vind ik zelf en de prijzen zijn ook goed voor wat je krijgt. Ik heb het product nog niet getest maar ziet er goed uit!

Super goed

Ze zijn super vriendelijk reageren snel en als ik problemen heb helpen ze me altijd zeker een aanrader als iets wilt kopen ze hebben hier top producten

Vind de kwaliteit moeilijk te beoordelen

Ben zelf een beginner in het kweken van wiet’ daarom voor een makkelijke buitenwiet gekozen die mij veel zou opleveren. 5 zaadjes keuring ontkiemt en netjes met wortel naar beneden met lepeltje in de aarde gestopt. weet niet wat er fout is gegaan maar er is maar 1 tje bovengekomen. Licht dit nou aan mij of aan het zaadje. TOPPERS ! Na het plaatsen van de bovenstaande recensie kreeg ik vrijwel direct een reactie. Ze vonden het vervelend dat ik een beetje pech had of , ( zelf iets verkeerd had gedaan ) met de bestelde wietzaden. Er werd mij meteen gevraagd of ik op hun kosten nieuwe zaden wou hebben. Zonder bijkomende verzendkosten en dergelijke. Ook werd mij per email nog eens een stappenplan toegestuurd van het ontkiemen tot aan oogst. Dit vond ik ook erg fijn. Binnen 1 werkdag lag het pakketje op mijn deurmat. Hartstikke fijn dat jullie zulke goede service leveren. Ga hier zeker vaker bestellen en voor ieder een aanrader.

altijd bereid om vragen te beantwoorden en goed advies

altijd bereid om vragen te beantwoorden en goed advies

top

ik bestel hier vaak dingen omdat het echt goede kwaliteit is en de levertijd is ook perfect. alles is handig omschreven in de website al met al gewoon een top website

Snelle levering, goede producten en leuke tips per mail.

Makkelijke site met veel informatie. Levering volgt snel. Leuke mails met handige tips naar aanleiding van je bestelling.

Sie sind sehr supper die boxen und sie wachsen auch sehr schön bin zufriedenSie sind sehr supper die

Sie sind sehr supper die boxen und sie wachsen auch sehr schön bin zufrieden

Snel en correct

Niks aan toe te voegen

Een hele correcte, vriendelijke service

Tot op heden geen enkele aanleiding om niet tevreden te zijn. Dit is mijn top favoriet als het gaat over online bestellen. Vriendelijkheid is zeker hun troef!

perfect

super site. goeie kwaliteit. snelle levering. goeie klanten service. aan te raden voor iedereen.

Duidelijk website die meteen levert wat je zoekt

Je klikt, vind wat je nodig hebt en wordt ongelofelijk snel geleverd. Kunnen vele sites van leren!

Super service

Snelle levering, goede producten voor een nette prijs. En super klantenservice!

Produits au top

Qualité/prix au rdv, merci Dutch Headshop 10/10