Zeer snelle levering

Levering was er binnen 1 dag en dat in corona tijd. Product is top!

Snelle, correcte response

Snelle reactie op de vragen die ik heb gehad evenals een snelle en discrete levering. Prima kwaliteit van producten.

Snel en discreet

Top uit de zaad gekomen. Mijn complimenten en tot de volgende keer!

Fantastische service !

Elke bestelling wordt vlot afgehandeld. Communicatie met Bianca in geval van enig issue is geweldig en steeds wordt een oplossing gevonden.

Top service !

Snelle levering en goede communicatie ! Heb je vragen worden ze binnen no time beantwoord. Zeker aanrader om hier te bestellen !

Super Produkt und schnelle Lieferung.

Super Produkt und schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super goed

Alles wat ik bestel word super snel geleverd.

Vandaag besteld morgen in de bus of aan de deur

Kan niet anders zeggen dan top. Leveren snel. En mocht er iets mis zijn dan word het zeer klantvriendelijk opgelost is mijn ervaring.

Zaatjes ontkiemd niet na 1week

Jammer

Niet zo best

Ik zuig me een ongeluk met maar er komt zowat geen rook uit ook als ik dat lippie aan de onderkant helemaal open zet

Snelle levering product zoals omschreven

Zeer snelle levering en het product voldoet aan de verwachting

Helemaal top

Deze truffels zijn echt geweldig

Snelle afhandeling en topproducten

Super producten

Goed.

Snelle verzending. Gezellige verkoper. Adviseren.

Snelle levering en goede service

Duidelijke website en snelle correcte levering

Steeds correcte service en goederen

Al jaren klant en nooit geen klachten gehad super shop!

top

super

Goede service en veelal goede producten

Al jaren snel en discrete bezorging

livraison rapide, juste une des 3 graines qui n'était pas bonne (petite et blanche) :/

Duidelijke informatie ,het bestelde de volgende dag thuis geleverd.

Positief

Snelle levering,Ruime keuze en goed prijzen

Soms sta je er versteld van hoe snel hun leveren meestal de volgende dag al in huis mits je een beetje op tijd besteld.De keuze is reuze en scherp geprijst

Helemaal top

Goede prijs, super snel bezorgd

Super tevreden

Alleen jammer dat er een minimum bedrag is ...nu moest ik iets bestellen wat ik eigelijk niet wouw

Duidelijke website, snel geleverd en alles in goede orde ontvangen.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk