top

snelle levering en een kado bij de bestelling. dat is pas service.

ben altijd teveden

al jaren klant.bevalt nog steeds zeer goed

Zondagavond besteld maandag middag in huis

Seeds always germinate, never had a bad one. And perfect service.

Seeds always germinate, never had a bad one. And perfect service.

Klant

Zeer goed!

100% uitkomst momenteel

Heb totaal 10 zaadjes besteld waarvan er geen 1 uitkomt

Op dit moment slecht heb 2 x 5 zaadjes besteld allebij de keren kwam er niks uit

Koop eigenlijk alles hier.

Als het gaat om smartshop / headshop type stuff… tot nu toe vindt ik dit de beste online shop daarvoor

Good quality and support

Orders processing and shipping is blazing-fast :)

snel

Netjes

Altijd top service met 3 denkbeeldige emoji duimen

Snel, goed en ruime keuze

Gister besteld vandaag in huis

Oe Perfektion Nervictio Actio Packtio Dacksio

Hedra Fdra Meta

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede webshop met goede service

Onlangs een nieuwe vaporizer gekocht, ik vond mijn oude niet voldoen en heb aan een medewerkster om advies gevraagd en gekregen. Ik ben nu zeer tevreden met mijn nieuwe vaporizer en gelijk ook weer wat wietzaden gekocht waar ik ook altijd wel tevreden over was. Bianca bedankt voor de goede raad bij de aanschaf van mijn nieuwe vape.

Heldere info, producten van kwaliteit en snelle levering

Na een tijdje researchen heb ik de X-MAX V2 Vaporizer portable aangeschaft. Ik was op zoek naar een makkelijke vaporizer voor beginners, omdat ik het eens wilde uitproberen. Dutch head shop had heldere info over de producten en mijn aankoop was dan ook alles wat ik er van verwachte. Ik ben blij, Thanks!

Heel erg tevreden

Snel geleverd, goeie kwaliteit en met leuke acties. Thanks!

eerst keer besteling gedaan bij dutch headshop

vriendelijk personeel aan de telefoon voor vragen alles word goed vertelt als je info of vragen heb ! en kwaliteit spullen ! alles netjes goed verpakt dit is echt een aanrader voor spullen ben erg blij met de spullen!!

Quick and easy

Well eneugh

ben er blij mee

snelle levering, goede klantenservice en tot nu toe zeer goede kwaliteit

Matig

Ik had de double vision (hollandia & odin jewel) gekocht samen met mexicana, deze om te microdosen. Met het microdosen merk ik dat ik enigzins spraakzamer en spontaner ben. Wat de doublevision betreft heb ik een matige ervaring gehad. Ik ben met 5 gram begonnen en merkte na drie kwartier nog niks. Vervolgens heb ik over een tijdsbestek van 3 uren de complete 25 gram opgemaakt. Merkte na een half uur nog niks. Daarna nog 10 gram hollandia van mijn vriendin bij genomen. Heb na een half uur een lichte "level 2" ervaring gehad. Het viel me op dat de verpakking van mijn vriendin vacuum verpakt was. Mijn eigen double vision was dat niet. Weet niet of dat er iets mee te maken heeft gehad dat de truffels niet werkten. Of mischien was het gewoon te weinig, ik weeg overgins 76 Kg dus 27 gr zou al heftige effecten moeten geven, vooral omdat dit de eerste keer was. Had er kortom wel meer van verwacht. Vriendelijke Groet, Yannick

Zeer goeie service

S avonds 21u besteld dag nadien al geleverd

Zaadjes zijn goed , service ook .. laagste kost voor verzending naar belgië , laatste keer wel teleurgrsteld maar ze maken het zeker nog goed want het is toch de beste headshop naar mijn ervaringen :) Grtz

Besteld, geleverd, instructies gevolg

Ondertussen 3 mooi plantjes, laat zij maar groeien, top service!!!

Parfait

Rapide, bon produits