Zeer snelle levering en afhandeling

Ik ga er zeker nog meer bestellen, het product was hier duurder dan ergens anders maar de service maakte dit goed.

Goed!

Paar zaden niet uitgekomen maar binnen 48 uur nieuwe! Top service!

In de avond besteld, had het de volgende dag in huis

Goeie avond ik ben zeer te vreden ze kwamen bine 1 en halve dag al uit uit top

Fast as always

Good service! Thanks

Super service! Duidelijk en kwaliteit!

Super goede en duidelijke service! Als je zaadjes bijvoorbeeld niet uitkomen - verder een echte aanrader om hier alles te halen voor buiten kweek materiaal

Levering (in Spanje) snel en kompleet

Dit was mijn derde bestelling en evenals de vorige twee bestelling kwam ook deze bestelling op tijd en goed aan. Ik ben zeer tevreden.

Snel en goed

Snel en duidelijk

Gut empfohlen und weiterempfehlbar

Sehr zufrieden

Super goede ervaring met een razendsnelle, goed verzorgde levering.

Positieve ervaring omwille van hoog kwalitatieve zaden en snelle levering. Tevens uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

HELEMAAL TOP!

Alles op tijd en compleet binnen. Met kadootje:)

Excellent

Goed en snel!!!

Goede winkel.

Snelle levering en goede uitleg.

Bin sehr zufrieden

Nur positive Erfahrungen

Perfecte service en levering

Super om al je kweekmateriaal online te kopen.

Snel, kwaliteit, en hulpverlenend bij vragen.

Ik werd in mijn zoektocht naar de juiste zaden via mail bijgestaan en geadviseerd. Ook via de Facebook chat kreeg ik onmiddellijk antwoorden op al mijn vragen. De zaden werden netjes en snel geleverd. Tot nu toe 100 % gekiemd. Een zeer aangename eerste ervaring. Blij dat een kennis mij deze online shop adviseerde. Hopelijk binnen een paar maand mooie planten.

Bonne

Rien a redire 100% confiance.A recommende.

Sehr zufrieden!

Hatte ein Problem bei einem Artikel, Kundenservice sehr zuverlässig und freundlich, konnten gemeinsam eine Lösung finden. Ansonsten lief alles sehr gut...

Goede levering. Altijd op tijd en bij problemen goed opgelost.

Top!!!! Altijd top!!

es klappt immer problemlos

einfach, schnell, zuverlässig

Gemakkelijke site en goede kwaliteit

Goede ervaring!

Zaadjes bij jullie besteld en ze waren super snel binnen, met een goede omschrijving en een stappenplan! Zeer tevreden, we gaan vaker bij jullie bestellen.

Paddo's groeien niet

Tot mijn grote spijt groeien de paddo's in mijn growkit niet. Ik heb twee keer eerder dezelfde growkit besteld en succesvol paddo's gekweekt, maar bij de growkit die ik onlangs heb besteld groeien ze na drie weken nog steeds niet.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk