Snelle correkte levering

Tot nu zeer snelle levering correkt in gepakt

Top bedrijf. In de zuiverste zin van het woord

Paar keer zaden voor mijn tomaten plantjes besteld:-) Ook grinders en nog wat rand zaken. Altijd gewoon zoals je het als klant graag ziet. Snelle verzending, goed product. Toppers!!!!

Vlotte service. Alles correct.

Vlotte service. Alles correct.

Goede klantenservice

Reageren snel, beleefd en eerlijk! Veel goedkoper dan in smartshops dus zeker hier kopen. Ben benieuwd hoe de truffels zijn

ze geven de beste informatie bij hun producten

Zelfde als hierboven

Perfekt

Lieferzeit nach Austria 5 days Alles hat geklappt

snel en naar wens bezorgd

mijn beslelling was snel binnen, en helemaal in orde!

Snel en goed

Pakket supersnel ontvangen in goede staat. Producten zijn zoals beschreven in de webshop

Nog geen minpunten ontdekt

Bestellingen worden dezelfde dag verzonden mits op tijd besteld, volgende dag in huis. Via whatsapp snel antwoord tijdens openingstijden. Ruim assortiment.

Artikel compleet zoals verwacht, weegt erg accuraat. Heel handig met windbeschermer.

Good service

Incredibly fast devivery: ordered at 20h30, at home the next day at 11h00!

Snel en netjes bezorgd

C'est ma première commande et tout à été parfait jusqu'ici. Rapide et colis discret

Rien à dire de négatif en tout cas. Rapide et discret

Fantastische producten en prijzen met snelle service!!!

Heb onlangs een nieuwe vape gekocht... werkt super en de prijs was geweldig met korting... ik woon in België en de levering is ongelooflijk vlot verlopen.. daarom moet ik de Dutch Headchop toch wel als 1ste keuze online chop prijzen... MVG R. J

Snel en goed

Fijne webshop ,snelle levering

Geweldig!!

Super snelle levering en top spul wij waren erg tevreden stoppen hier vier vaker en raden het mensen vier aan hier te bestellen

Prima snelle service.

Top service!

Altijd goede service

Goed geregeld

Snelle en goede levering. Levering zou 3 a 4 dagen duren, de volgende dag was het in huis !

Positief zoals ik gewend ben

Ik heb de paddo kweekset golden teacher gekocht en deze werd binnen een dag geleverd en dat terwijl ik pas rond 11 uur had besteld. Uitstekend. Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Top bedrijf met top producten

Er is uitgebreide informatie beschikbaar op de site voor alles wat maar met kweken te maken heeft. Geweldige prijs / kwaliteit verhouding. Snelle levering.

schnelle Lieferung- gute Ware

Schnelle Lieferung- gute Auswahl-faire Preise