uitstekende webshop

Degelijke produkten, duidelijke informatie

Goede producten Vlotte levering en goed verpakt

Zials altijd snelle levering, binnen 24 uur

Parfait

Service ultra rapide et efficace

Bestelling compleet. Goede kwaliteit producten.

Op tijd geleverd. Alles zat er netjes bij. Producten zijn van uitstekende kwaliteit. Ikzelf vind de meeste producten (zoals zaden) een stuk beter kwalitatief gezien dan Zamnesia.

zeer snelle levering

top producten en zeer snel geleverd

Snelle levering en heel goede service ik nam de kiemgarantie erbij, gelukkig maar want heel wat zaadjes waren niet ontkiemd. Ik kreeg zonder probleem nieuwe zaadjes opgestuurd, weliswaar vh huismerk maar bleek dus dat die gewoon ook veel beter zijn dan de dure merken. Althans in mijn geval toch. Mooi met kiemdoosje gratis erbij en na 2 dagen al worteltje van 1 cm de plantjes zijn nu in hun eerste en tweede week groei en stellen het goed. is nu natuurlijk afwachten wat het eindresultaat zal geven ik bestelde in elk geval de plagron top grow box erbij en volg de tips zoals aangegeven op de info pagina's

Prettige en goede service

Fijne website met veel extra informatie en een goed assortiment.

heel positief

correcte en snelle levering wat kan je nog meer vragen

Awsome

The ordered goods were delivered within 36 hours.

Gute Qualität

Tolle Preise.... aber der Mindestbestellmenge und dann noch Porto finde ich persönlich nicht so toll

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tres bien sauf la livraison

le livreur à laissé le paquet sur les boites aux lettres, n'importe qui aurait pu le prendre. Ca serait bien d'avoir le choix entre plusieurs modes de livraison, surtout plus sur sinon tout va bien

Alles netjes op tijd

Ik heb nog geen plantjes zien opkomen

Het is nog afwachten of er plantjes opkomen. Hoe kan ik een account aanmaken en een icoon op het scherm krijgen, zodat ik de volgende keer opnieuw kan bestellen. Kan ik ook plantjes bij jullie krijgen?

Super Produkt, sehr schnelle Lieferung!

Super Produkt, sehr schnelle Lieferung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle bezorging en top prijzen

Prettige service

Fijne persoonlijke service, snelle respons en mooi product.

Normale

Guter Service Schnelle Lieferung

Super snel !!!

Kom zeker terug,zeer tevreden

Snelle bezorging.

Goed survice en snelle bezorging.

Nadat 2 zaadjes niet ontkiemd waren heb ik geleik nieuwe gekregen ik ben zeer tevreden en zal dutch headshop zeker aanraden

Erg fijne online winkel ervaring

Snelle verzending en een erg fijne site om producten te bestellen!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk