excellant

good service

Correcte info snelle levering

Overzichtelijke site met advies blote betalen en verzenden. Alles wat een online shop moet zijn. Ook telefonisch altijd bereikbaar voor advies.

Wat je verwacht

Gewoon perfect

altijd snel en betrouwbaar

altijd snel en betrouwbaar

prima webshop

heb 5 zaden bestelt, exact gedaan wat in de beschrijving staat en tot mijn teleurstelling zag het er naar uit dat 3 van de 5 zaden niet zouden ontspruiten. Toch maar de zaadjes in de grond gestopt en gemarkeerd met 2 sate stokken. daar iedere avond water gegeven in de hoop op een miracle en zo waar , na ruim 15 dagen zie ik toch een heeeeel klein groen blaadje zijn kopje boven de aarde uitsteken. Nu maar hopen dat de resterende 2 zaden uit groeien tot 2 volwaardige wietplanten. De headshop heeft mij a.d.h.v. mijn review benaderd en mij 3 nieuwe zaden toegestuurd wat ik zeer attent vind. Ook deze liggen nu in een nat bedje in afwachting van het ontspruiten, heb goede hoop dat ik deze zomer een paar flinke wietplanten kan oogsten!

Goed product, snelle levering, geen problemen.

Na het bestellen een dag later al het product in huis. Goeie kwaliteit, geen moeilijkheden. Helemaal tevreden.

Super snel en uitstekende kwaliteit.

Vandaag besteld is morgen in huis, goed ingepakt en uitstekende kwaliteit. Ons vaste adresje.

Voldoet aan verwachting.

Op tijd zeer netjes verpakt.en het bestelde voldeed naar verwachting.

Duidelijk

Op de website staat duidelijk aangegeven wat je aanschaft de bestelling wordt op tijd verstuurd (duurde bij mij 3 dagen toen was deze binnen). Prijzen zijn een beetje aan de hoge kant (mijn mening), maar ik moet er ook bij zeggen dat de kwaliteit top is. (en nu maar eens afwachten of ik in de prijzen val, voor het schrijven van mijn review :p, heb in ieder geval mijn best gedaan).

Zeer Correct en extreem snelle levering

Super snel geleverd top

Goede prijzen en Snelle levering

Voeding besteld voor de planten, leuke aanbieding van Plagron en de volgende dag in huis.

Super snelle levering!

Na 21.00 besteld en de volgende dag in huis. Top!

altijd goeie spullen en klopt ook altijd

ik bestel regelmatig en het klopt altijd en is altijd lekker snel!!

Snelle levering gewoon goed

Altijd fijne service met goede producten

Altijd goede en snelle service, producten van hoge kwaliteit. Niet goed? Even contact met de klantenservice en dan wordt het heel snel opgelost!

Perfekt, wie immer!

Bereits weiterempfohlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kwaliteit met een perfecte service

Kwaliteit met een perfecte service!

Fijne site, snelle levering, kiembakjes heel handig. Dik tevreden!!

Er zijn er twee niet uitgekomen, de rest is op weg. Al met al ben ik tevreden, wel jammer van die twee, maar dat is wel vaker zo.

Snel en altijd behulpzaam indien nodig

Is altijd snel en behulpzaam indien t nodig is.

Perfect en snelle levering

The most excellent bro

Everything was very good except shipping, but i guess it was because of covid.

Perfecte service

Alles mooi en vlug geleverd

Heb er laatst zaadjes besteld hier moet je je spullen halen echt een aanrader!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk