geweldig

snelle levering en altijd iets extra"s zoals een aansteker

Bonnne continuation et merci

Snelle leveringen en betrouwbare en vriendelijke klantenservice

Snelle levering decreet verpakt

De verzending was snel en decreet. Stevig verpakt en ik heb plezier van de bestelling, aanrader!

Ak-020

nieuwe "huismerk"zaadjes ontvangen als vervanging, niet die ik had uitgezocht via het selectie scherm maar in ieder geval kan ik iets laten groeien, deze nieuwe sprongen allemaal in één dag open, aan mijn manier van ontkiemen lag het dus niet. bedankt klantenservice voor de snelle reacties.

prima geleverd

Leuke verassing gehad, mag het volgende keer een zaadje zijn voor buiten?

Oud Hollandse service

Snel en anoniem geleverd

Easy to get the good stuff

I searched online, I found, ordered, payed and hardly waited before getting all the goods I wanted delivered at my door. No hassle, very discreet box and good products which work very well

Heel goed!

Hele goede ervaringen met DHS. Supersnelle levering en prima assortiment met goede beschrijvingen. De geleverde zaadjes zijn allemaal ontkiemd en er is op de site veel informatie en tips voor het kweken te vinden. Ook leuk om kweekverslagen van anderen te lezen!

Snelle levering betrouwbaar

Goede kwaliteit en service

Ik ben altijd netjes geholpen als ik vragen had. De verleende service was altijd subliem. Ik heb de Dutch Headshop ook al meerdere malen geprezen bij kennissen en familie.

was prima gegaan

dutch headshop heeft me geholpen toen ik vragen had en de verzending was snel en discreet.

Prima kwaliteit op tijd

Na het bestellen word je goed op de hoogte gehouden van wanneer het product bezorgt gaat worden. En dat gebeurt ook keurig op tijd! Prima ervaring

Top winkel

Snelle levering, goede producten.

Zeer snelle service

Zeer vriendelijk en betrouwbaar

Na een bestelling gedaan te hebben had ik een dikke tegenvaller van de zes zaden was er maar eentje gekiemd ik had daar dan hun over gemaid en zonder enige vraag van mijn kant boden ze mij 5 nieuwe zaadjes aan ik mocht kiezen welke ik maar wou wel hun eigen huismerk maar dat vind ik persoonlijk toch een servies dat je zelden nog tegen komt

Wietzaadjes

Eigenlijk had ik mn zaadjes in n zakje verwacht maar ze zaten keurig apart verpakt in n doosje die je kan gebruiken om ze te ontkiemen. Erg tevreden.

Heel betrouwbaar.

easy, quick and reliable

first time, will use them in the future........keep it up!

Een zeer tevreden klan

Ik bestel hier al enkele jaren en nog nooit problemen gehad. Levering is altijd perfect inorde en discreet verpakt... Ook zeer tevreden van zaadjes kiemen snel en nog nooit een mannelijke plant gehad

Goede en snelle levering.

Iets ‘s avonds besteld, de volgende middag reeds in de bus. TOP SERVICE

Never received the package

Never got the order but i got this: Paket: SE1357287300 skickas inte vidare. Spåra ditt paket: bit.ly/33W1lzn Saying i need to pay the postage but the whole thing is a ****.

• Would you recommend us? No

Ras

Livraison rapide et conforme, le seul défaut est que l'on ne puisse pas payer en CB.

Leuke gadjes bij gratis. Netjes verpakt en snel geleverd. Top

De Trompet 1715