Leuke gadjes bij gratis. Netjes verpakt en snel geleverd. Top

beste website alertijde

kan lekker thhis zitten beetje truffels eten lekker ff naar een andere wereld pink floyd oo de achtergrond en me dag is alweer compleet dankzij de dutch head shop

Bijna nooit klachten, en zo wel direct opgelost

Bezorging is altijd snel en producten naar wens. Enkele keer anders geweest, maar toen werd er direct een oplossing aangeboden.

Goed en snel

Zeer snelle levering. En producten zijn goed verpakt.

zeer snel, discreet en kwaliteit!

savonds besteld dag erna in huis. Alles goed verpakt en netjes.

Suer snel geleverd

1 ste keer besteld maar zeker niet de laatste keer snelle verzending vlotte afhandeling en mooie prijzen Top door gaan zo!!

Ideaal

Super snel en correct

Very good, as usual. ;)

I've order truffles, mainly of the hollandia variety, for a couple of year not. I tend to have a trip 2-3 times per year and these guys have never let me down. Delivery is always swift and what I receive is always accurate. I only ever had one problem over that time, which was with my most recent order, but it was handled quickly, efficiently and with grace. I'm not going anywhere else for many years to come so long as these guys stay in business, so the more people who engage here, the better for all of us. :) Love you guys!

Snelle levering tegen een lage prijs

Slx grinder. De laagste prijs in Nederland. Andere aanbieders vragen 10€ meer. Om 17 uur besteld. De volgende dag in huis.

Uitstekende snelle service

Ik heb onlangs iets gekocht en de service was super snel. Ik ga voortaan alleen maar hier bestellen!!

ok

Goede snelle service, goed verpakt product. Het product is van hoge kwaliteit zoals geadverteerd!

Goed correct bedrijf.

Snelle en Correcte levering . Producten goede prijs kwaliteit verhouding. En goede voorlichting over de gekochte producten. Zeker voor herhaling vatbaar bij een volgende bestelling.

Goed voor een vervolg

Goede en snelle levering

Ruim assortiment met goede prijzen, snelle levering en responsive klantenservice.

duidelijk

Alles is goed georganiseerd en is duidelijk.

ben heel tevreden met de producten die we bestellen. Levering altijd volgens afspraak en prima kwaliteit

Sehr zu empfehlen

Ich bin mit dem Einkauf sehr zufrieden. Unkomplizierte Bestellung, sehr viel Auswahl, humane Preise und gute Sonderangebote. Bezahlung total einfach. Lieferung erfolgte schnell, zuverlässig und ohne Probleme. Die Samen sind sehr gut verpackt. Die Hausmarke sogar in flachen Dosen. 5 Sterne*****

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Redelijk

Sommige artikelen zit geen gebruiksaanwijzing bij Kunnen jullie mij hierover bellen

Igrowcan gekocht , tevreden tot zover

Mooi uitgekomen na paar dagen. Nu wachten tot t resultaat

Prima doen wat ze beloven

Prima shop

Had 6 zaden en voeding besteld, vier zaden kwamen niet uit, heb gebeld en er werden mij meteen 4 andere zaden aangeboden.

Snelle levering en goeie services

1 pipe cassée sur 3 car mal emballée

1/3 de la commande à jeter par manque de precaution.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Fijne service goede prijs

Ik vind het een prima site om je zaadjes te bestellen

Snel besteld en even snel bezorgd

Voor een enorm goede prijs zijn 'nieche' producten erg makkelijk en voordelig te bestellen. Bijvoorbeeld mijn specifieke clear rolling paper met tabaksvervanger zijn bijna exclusief alleen verkrijgbaar bij Dutch Headshop. Naast dit is het bijna altijd de dag nadat ik het besteld heb binnen. Dit gelde soms zelfs ook als ik het na tienen besteld had, alleen neem ik aan dat dat toeval was en niet altijd zal voorkomen. Het word ook op een manier verpakt dat het gewoon lijkt op een pakketje wat vanalles kan zijn i.p.v. dat er allemaal truffels op je verpakkingsmateriaal gedrukt is. all in all, goed bedrijf raad het 100% aan als je binnen de doelgroep valt.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk