Alles goed en snelle levering

Alles goed en snelle levering!

TOPPIE

Très bien merci

Livraison rapide

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snel verzonden wat ze beloven doen ze

Au top !

Très bon service après vente , réactivité sans pareil et très à l’écoute.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Schnelle Lieferung und gute Qualität

Schnelle Lieferung und gute Qualität!!!

Class A

Altijd top

geweldig

zeer snelle levering, top !

Helemaal perfect

Snelle service, je word van alles op de hoogte gebracht, zelfs als je hulp nodig hebt met je plant groeien! Heb het nog nooit zo netjes gehad. 3zaadjes besteld, alle 3 uitgekomen en groeien vol op! Ik ben zeer tevreden over de service hier! Zeker een aanrader! :)

Snel en goed

Alle bestelde producten vallen in smaak en zijn zeer handig te gebruiken. De levertijd was daarnaast ook nog verrassend snel. Al met al uitstekende service.

Altijd goed!

Altijd goed!

Snelle levering kwaliteit zaadjes ok goede service kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben.

Parfait

J'étais un peu surprise de devoir payer par virement pour une première commande sur ce site mais je n'ai pas été déçu, réactivité, efficacité, communication plus une livraison express en 3 jours, un grand merci, je suis ravie.

Het product voldoet aan mijn eis. Een klein min puntje bij de eerste keer liet het tuitje los.

Super fast delivery and great experience overall

I ordered a few things which arrived the next day. They even threw in a little gift! Will definitely be ordering from them in the future.

Snelle levering en een top service

Ik had mijn bestelde voeding de volgende dag al thuis. Zeer tevreden over de levering en de voeding. Mijn plantjes groeien als kool

Sehr professionell und seriöse

Danke immer sehr gut ich bin zufrieden

Snelle levering en goede producten!

Ik ben heel blij met de service en de producten!

Kort gezegd top

De vape binnen 2 dagen ontvangen er zat een feest dag tussen. Aromatherapie glaasje was stuk na contact met dutch headshop hebben ze direct een nieuwe gestuurd het is gemakkelijk in gebruik en al met al fun for smokers non smokers kortom voor iedereen. De aromatherapie is ook super ontspannen mits je wat geluid van het apparaat niet storend vind geluidloos is het apparaat niet. Wij kijken er na uit uit te breiden met meer accessoires. SERVICE IS TOP

Parfaite et rapide

Excellente .

Top site,goede service en snelle levering!

Vandaag besteld is ook morgen weer verder kunnen met je hobby,top!

Altijd snel en discreet geleverd, fijne overzichtelijke site

Bestel al jaren geregeld bij dutch headshop en altijd tevreden geweest. Snelle levering en altijd netjes verpakt, vorige bestelling kreeg ik zomaar een pakje vloei erbij die ik niet besteld had. Dat soort gebaren maken dat ik graag blijf bestellen bij dutch headshop en dit zal ik dan ook zeker blijven doen.

Very good

Very good internet page. It is easy find things what I want to buy. A clear description of each plant. Clear sistem of payment. Reasonable delivery time.

Goeie vlugge service

New model works

after the first model had a defect, they sent me a new one and it works just like expected

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk