Goede kwaliteit, snel boven de grond

Goeie

Goede service, goede producten

Alleen maar goede ervaringen met The Dutch Headshop. Goede producten, snelle levering en als er eens iets niet goed is gegaan wordt het netjes opgelost

Nog steeds goede kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Nog steeds geweldig en hopelijk blijft het ook zo.

Goede service, top kwaliteit, snelle levering.

Alles liep vlot zoals verwacht en alle producten waren zorgvuldig en veilig verpakt. Er was wel een scheurtje in de zijkant van de verpakking maar de producten erin waren onbeschadigd.

Hoezo twijfel je bij welke winkel je moet bestellen?

Ik bestel mijn truffels, CBD-olie, wietzaadjes en bizarre kruiden altijd bij Dutch Headshop. Als ik weer ergens op YouTube hoor over een nieuwe nootropic of kruid dat helpt om te slapen, kijk ik bij Dutch Headshop om te zien of ze het hebben. En 9 van de 10 keer hebben ze het ook nog. Neem ashwagandha bijvoorbeeld. Daarover had ik gelezen dat het de hormonale balans bij mannen kan verbeteren. Bam. De volgende dag in huis, hè!? Corona of niet, gewoon dezelfde dag verstuurd. De snelheid van de service, maar ook het uitgebreide productaanbod maken mij vaste klant.

Alles tiptop in orde!

Alles supersnel geleverd

Site limpide, livraison rapide

Livraison rapide, graine de la marque dutch-headshop et elles ont toute germées. On verra se que ça dit dans 2mois

Snelle levering, product ziet er goed uit, top

Snelle levering Product ziet er goed uit Fijn dat er kweekkaartjes bij zitten

1 van de 3 zaden ontkiemd maar 3 nieuwe gekregen.

1 van de 3 zaden ontkiemd maar 3 nieuwe gekregen. dat leek eerst ook fout te gaan waarna men nog eens 3 zaadjes stuurde. De communicatie verliep ook op een erg prettige manier. Top!

Schelle u. unkomplizierte Abwicklung

alles gut geklappt. Lieferung war schnell. Danke.

Jammer dat de zaatjes niet uitkomen

Ik heb 5 zaatjes besteld .en alles volgens de regels gedaan .maar na 9 dagen zijn ze nog niet uit .

Prima product, service en prijs.

Bestel al jaren bij Dutch-headshop.nl en dat zegt genoeg, toch.

Uitstekende service, alles netjes geleverd.

Al een aantal dingen besteld bij dutch headshop, goeie kwaliteit producten, snel geleverd. Ook de mailtjes met meer informatie en links naar verschillende blogs zijn erg fijn.

Betrouwbaar snel discreet .

total geil ;)

Schnelle Lieferung, finde das Angebot einfach super. habe grad zum 2. mal etwas bestellt.

Parfait

Suivis de la commande parfait Site Web parfait En une phrase, confiance absolue, équipe parfaite !

top service en snelle levering

3x een bestelling geplaatst de afgelopen 2 weken, en elke keer een snelle levering en alles netjes verpakt en geleverd. bedankt DHS, top service

Zeer snele levering

Tot nu toe heb ik mijn bestelde producten altijd bij bestellen de volgende dag in huis gehad.

Klasse

Ich bin absolut begeistert. Sehr schnelle Lieferung, prima. Die Samen sind eingepflanzt, jetzt heisst es warten... Bin bereits dabei eine weitere Bestellung zu plazieren.

Sehr zuverlässig

Sehr guter Verkäufer, mehr Bezahlmöglichkeiten wie Paypal gewünscht

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit snelle service. Binnen 24u besteld en bezorgd

Service en betrouwbaar

Litll vaporizer gekocht. Bij eerste gebruik brak mondstuk af. Via de Whatsapp gemeld. Foto meegestuurd. Geen gezeur werd meteen een nieuw mondstuk opgestuurd probleem opgelost. Snel, adequaat en betrouwbaar

Mushrooms

Good products, Top quality

Bestellen klappt prima, kommunikation ist top

alles klappt gut, keine probleme beim bestellen, unterstützung bei schwierigkeiten mit lieferung, bei fragen sofort antwort also, alles prima

Sehr empfehlenswert

Alles super geklappt. Werde weiterhin bei Ihnen bestellen.Kann ich nur empfehlen

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk