Heel fijn betrouwbaar en discreet

Top shop

Opzich goed, alleen jammer dat een deel niet ontkiemt is

5 zaadjes besteld, lemon haze. Helaas zijn er 2 van de 5 niet ontkiemt.

Heel goed snelle levering

Een goeie winkel snelle levering heb nooit langer dan 3 dagen moeten wachten.en de price van de producten zijn ook niet al te duur.

Correct en op tijd

Dutch headshop is een van mijn favoriete online winkels. Mooie, functionele website waar je makkelijk iets in vindt. Bovendien wordt de bestelling netjes verpakt en op tijd verstuurd/geleverd. De kleine attentie wordt ook geapprecieerd!

Top kwaliteit

Goede en snelle service, mooie aanbiedingen en goede info over verschillende producten. Kwaliteit en bij vragen snel antwoort qua oplossingen. Ben erg te spreken en een goede aanrader voor mensen die voor kwaliteit gaan. Thanks

Snelle en goede service

Heel snelle levering Correcte site

Schlechte Samen

Hatte Ende 2020 das 2 mal Samen geordert, leider sind davon keine aufgegangen da war ich doch ein bisschen enttäuscht. Bei 1x alles gut deshalb nur 2 1/2 Sterne mfg T. Gossing

uitstekend!

Snel, informerend en betrouwbaar. Wat het dame zaadje wordt , is aan liefde , verzorging en de zon.

Bestelling snel thuis

Super snel en correct

Bestelling is weer zoals altijd de volgende dag bezorgd. Er was dit keer alleen een item verkeerd geleverd. Maar naar kort app kontact is de volgende dag het juiste als nog geleverd. Top!!!

top geregeld

koop al jaren lang zaden ergens anders. wilde eens een ander online verkoop proberen. ben blij dat ik het heb gedaan. goedkoper en beter geregeld.

Een van mijn zaadjes kiemde niet, deden ze helemaal niet moeilijk over. Ze zouden er even over nadenken en mij wat leuks uit eigen kweek doen. Ik ben super tevreden en erg benieuwd, ik kreeg een zaadje weddingcake... dat klinkt alleen al grappig

Betrouwbaar en snel

Stop met bedelen om reviews!

Goede site, ik bestel hier altijd mijn producten. Ik zit alleen met een probleem dat ik na elke bestelling 500x een mail krijg of ik jullie site wil reviewen! Erg ***.

Snel en betrouwbaar

Alles snel en discreet geleverd. Gratis vloei gekregen, altijd fijn! Dik tevreden.

Prima shop en snelle levering

alles bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en goede service

Super website

Top webshop met goede service en verstand van zaken

Ik bestel regelmatig bij Dutch-Headshop. Het is er eigenlijk altijd binnen 1 of 2 dagen. Ik heb 1 keer een foutje gehad met mijn bestelling. Dat is toen bijzonder royaal opgelost. Allemaal hartstikke vriendelijk en snel. En als je vragen hebt over wat dan ook, zoeken ze het allemaal voor je uit of komen ze met blogs vol informatie. Bij elk product dat je wil kopen staat een waslijst aan info. Het is voor mij ook gewoon een soort encyclopedie geworden waar ik alles kan vinden over kweekjes en gebruik van gekke kruiden enzo. Echt top. Niks te klagen!!!

Snelle levering en service

Overzichtelijke webshop met een goede organisatie.

Snel!

Het is zo fijn om hier spullen te halen! Vandaag besteld, morgen in huis. Bij mij was dit altijd het geval. Ook is de klantenservice fantastisch; zij weten veel.

Altijd correct verzonden, snel en prima kwaliteit

Fast and efficient

My order arrived surprisingly quickly. Around 16 hours I think. The items ordered were high quality and functional. Thanks guys.

Perfekter Gesamtablauf !

Super Ware !!