Zaadjes bestelt maar waren niet uitgekomen. Na een paar mails gewoon nieuwe zaadjes gekregen echt top service!!

Kwalitatief

Snelle levering voor zaadjes tegen een relatief redelijke prijs.

De zaadjes waren neutraal ingepakt. Bij de zaadjes zit een starterspakket. Niet echt een must maar wel handig. De levering verliep ongelofelijk snel en vlot.

Prima kwaliteit en mooi snelle levering.

Ik heb al enige tijd ervaring met Dutch Headshop. Altijd prima kwaliteit en snelle levering. Helemaal goed!

Mijn favo shop!

Gewoon perfect. Levering altijd snel geleverd

Super!!!!!

Totaal geen klachten! Zeer goede uitleg bij ieder artikel. Snelle levering (België). Bestelde producten zeer zorgvuldig ingepakt. Aanrader!!!!

Mijn eerste ervaring was erg goed. Voordat ik mijn bestelling plaatste ben ik via de mail erg goed geadviseerd. Dank daarvoor.

Samen

Ich habe in den letzten 18 Monaten 33 Samen bestellt, alle sind groß und stabil geworden. Sowas nenne ich mal einen Volltreffer.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle en zeer goede service. Producten met zeer goed kwaliteit en bij elk product altijd netjes voldoende informatie bijgevoegd. Ook wanneer iets niet goed is netjes zonder problemen opgelost. Zeer zeker aan te raden.

Absoluut geen klachten

Via de handige website mijn benodigdheden besteld die snel geleverd werden. De kiemtijd moet je wel met een korreltje zout nemen maar uiteindelijk kwam alles toch bovengronds.

Waardeloos

Wietzaadjes zijn zo klein dat ik een vergrootglas nodig heb omze tezien

Steeds correcte en snelle levering.

Nog nooit problemen ondervonden

Alles bestens , sehr schneller Versand

schnelle lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Overzichtelijke site met een goed aanbod aan de juiste prijs met snelle levering.

Super snelle levering, ook al woon ik in België (na betaling, ontving ik de volgende dag al mijn pakje). Ook altijd leuk dat er een kleine attentie bijgevoegd wordt.

snelle service

ben pas net klant maar tot nu toe heb ik niks te klagen

Telkens als ik beroep doe op hun word ik onmiddellijk en correct bedient ! En vooral aan de juiste en voordelige prijs die ze hanteren!!!!

superwinkel!!

Bestelling supersnel bezorgt na 1dag al.. Helaas miste er wat maar na contact lag dat ook al na 2dagen in de bus.. Compliment voor het snelle verwerken Ik bestel hier zeker weer!!..

rapide et efficace

les produits reçus correspondent à mes attentes

Alles gut

Schnelle Lieferung

Goed advies,snelle levering,goede prijzen

Op de website staat staat alles duidelijk uitgelegd ,regelmatig leuke nieuwsbrief en aanbiedingen. Alles discreet verpakt en vlotte levering.

Heel tevreden

Heel betrouwbare site ! Levertijd was perfect en discreet! Mij vind hier volgée keer terug voor mijn producten! KEEP UP THE GOOD WORK!

Super Verpackungskonzept, Keimrate 100%

Mir gefällt der umweltfreundliche Ansatz sehr gut. Es ist so gut wie kein Plastik zu finden. Sogar der Adressaufkleber ist direkt auf das Paket gedruckt. Die Qualität der Samen ist perfekt. Ich kaufe gerne wieder ein!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en netjes verpakt

Een snelle levering en goede prijs van de zaden. Dit allemaal mooi verpakt en metbeen duidelijke uitleg. Top.

Gevarieerd assortiment!

Ik wat gedroogde kruiden gekocht, de prijs kwaliteit verhouding is goed.

Perfecte en super snelle service

Snel geleverd en een mooie prijs

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk