Super professionele levering

Super professionele levering. Heel netjes verpakt, duidelijke handleiding tot hopelijk een goed resultaat

Bestel al heel wat jaartjes

Bestel al heel wat jaartjes en altijd netjes goed optijd geleverd nooit klachten over iets van daar de 5 sterren

Top snelle levering goeie prijs

geweldig snelle levering en netjes

altijd snelle levering en goedverpakt.

Produit coco

Bien le merci votre message a été très claire et bien détailler je vous en remercie bien amicalement André SPA BELGIQUE

Snelle goede levering

Producten worden snel geleverd, je weet wat je besteld en krijgt dit ook

Goede prijs en snelle levering

Wordt de volgende dag geleverd en de prijs is iets goedkoper dan sommige andere vergelijkbare shops. Kortom uitstekend

Eerste bestelling, maar erg tevreden!

Eerste keer dat ik hier bestel, maar ben erg tevreden met de afhandeling. Snel geleverd en netjes verpakt. Verder geen op of aanmerkingen.

nicht gut

Am Anfang danke ich Ihnen für die gute Behandlung und Ehrlichkeit Beim Senden Ergebnis bei der Einnahme von Tropfen oder Pillen Ich hoffe, Sie haben Produkte für bestimmte Kunden und diese Produkte sind auch sehr gut Ich hoffe, Sie wissen, was ich mit speziellen Produkten meine

Superservice!

Snel geleverd!

Mijn bestelling werd snel geleverd en er zat een gratis pakje vloeitjes bij. Helemaal top.

Super to quickly and effectively

to quickly and effectively remove difficult

perfect bestaat niet dus 4.5 sterren

overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en op tijd, deftig en verzorgt bezorgt aan huis

Goede informatie

Het gaan gebruiken van een produkt moet je meestal onder de knie krijgen via de bijsluiter, kreeg hier een aparte mail met uitgebreide uitleg, heel prettig. Snelle verzending

Helemaal super!!

Echt goede spullen, en waanzinnig snel geleverd! Wij zijn er blij mee!

Snelle service en goede producten

Goede ervaringen

Prima ervaring

Ik ben dik tevreden

Presies wat ik besteld heb snel binnen en goede kwaliteit. Ik ben dik tevreden

Super goed kwaliteit en Snel!

Eindelijk goede kwaliteit paddos met gegarandeerd resultaat!

Alles gut

Bestellung,Lieferung und Pünktlichkeit alles Top Immer wieder

proffesionele topsite

Supersnelle levering Top spul heb een hoop geprobeerd Mexican Paddo Growkit is een aanradert

Snelle en goede service

Unproblematisch genau so muss es laufen

Wenn ich noch ein paar Sterne mehr geben könnte, sollte man diese auch noch vergeben. Perfekt macht weiter so . LG

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering maar mindere kwaliteit

Ik koop online mijn rolmachinetjes voor een joint en telkens komt na enige dagen de naad los van het zwarte rol-plastiek. De naad is niet goed gelast. Deze keer van vrijdag tot maandag gebruikt en het was al kapot, naad is terug losgekomen van het zwarte rol-plastiekje. Het is wel aangenaam om gratis vloeitjes en een aansteker te krijgen bij de bestelling.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk