Super service

Super service

I puked it all out

I have a bad stomach so i ouked everything out but fast shipping and good product.

alles goed en duidelijk beschreven op de site + snel geleverd

vlot en gewoon goed

Good service etc

Fast delivery Nice special offer I made use off Good shop Will buy from again

Wel jammer dat niet strijd slle zaden kiemen

Great service, still need to try the products

Delivered as promised, on time, in good state.

Leuke en unieke items op de website, snelle levering en gratis vloei bij mijn bestelling. Zeker een aanrader!

Eersteklas

Duidelijk en correct omschreven artikelen, snelle levering en kwaliteit.

Perfect!

Zoals steeds, alles uitstekend verlopen, snel en juist en een goede prijs. Bedankt DHS!

Service rapide et très professionnel

Très bonne

Gemakkelijk online aankoop, snel bezorgd, reuze aanbod.

Is gemakkelijk online te bestellen en een breed assortiment + uitleg.

Goede snelle service

Snel alles binnen en groot assortiment aan keuzes.

Eigentlich ganz ok

Bestellung war unkompliziert. Nur der Versand hat sich verzögert aber da kann der Shop nichts für sondern gls.

Snelle levering discreet verpakt netjes.

Bestellen ,betalen en ontvangen +nog gratis zaadjes daar hou ik van

Goede service, Snelle levering. Kwaliteit uitstekend.

goede kieming en service

Donderdag gekocht, maandag geleverd en dinsdag kieming. Perfect dus.

the finest people in the world

Ik had graag gezien dat elke onderneming hetzelfde serviceniveau zou hebben als DutchHeadShop

Meerdere bestellingen gedaan bij DHS en zij hebben altijd snel (top)producten geleverd. Daar waar het niet helemaal lekker gelopen is hebben zij het perfect opgelost voor mij. Complimenten :)

Goed.

Snel, en goed resultaat.

Rien à redire, je le conseille

J'ai déjà passé deux commandes. Et j'ai chaque fois été satisfais. Que cela soit par le choix que par les délais de traitement de commande.

Ieder jaar weer zeer tevreden met de wietzaadjes!

Ik bestel ieder jaar een paar zaadjes voor in de tuin. En ieder jaar iets anders, gewoon voor de lol. Tot nu toe steeds ieder zaadje zonder problemen tot een mooie plant zien kiemen en groeien. En met een stuk of 6 zaadjes (planten dus) doe ik een heel jaar. Kan niet makkelijker. Kortom: zeer tevreden met de service!

Snelle & fijne levering.

Iets besteld om 23:45 met de veronderstelling dat het veel later zou aankomen, maar nog om 02:00 het pakketje naar POSTNL sturen... TOP! The Dutch Headshop zou ik aan iedereen aanbevelen. Snelle levering, goeie producten & fijne prijzen.

Sérieux et rapide! merci

Sérieux et rapide! merci

super goed

snelle levering en goeie kwaliteit.

Authentic products & fast shipping!

Good prices, good variety & great service! Thank you!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk