Authentic products & fast shipping!

Good prices, good variety & great service! Thank you!

very good

all was very good

keinerlei Wirkung gezeigt.

SchnellerVersand, allerdings passt die Beschreibung nicht, keine Wirkung gezeigt. Auch wenn ich ein neues Produkt erhalten habe , so muß ich bei dieser Bewertung bleiben, keine Wirkung auch für ds neue Produkt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Duidelijke site en snelle verzending

Goed en snel

Perfect and so quick!

I received the product only two days after I ordered it. Great shop.

Nu een paar keer iets besteld, en prima geregeld, overzichtelijk, veel info op de site en snelle en betrouwbare leveringen.

Super snel en vriendelijke service

Super klantenservice

Super bezorging. Super service altijd antwoord op alle vragen echt geweldig

Snelle levering en een prima service.

Producten snel geleverd en bij problemen word dit netjes opgelost.

Super zuverlässig

Bisher keine negativen erfahrungen gemacht unkomplizierte einkäufe, gute ware u diesmal gabs sogar nen Kugelschreiber als bonus, Danke dafür. :)

Sehr rasch und vollständig geliefert

Die letzte Lieferung hatte sehr gute Qualität. Ich hoffe das dies auch für diese Lieferung zutrifft.

Goeie service en ruim optijd geleverd

Niets om over te klagrn

Prima zaadjes

Zeer stoned

Gewoon erg goed

Koop hier al jaren ondanks dat ik in spanje woon. Goede kwaliteit en een fantastische service.

Snel geleverd en goeie klantenservice!

Snel levering en heel goeie klantenservice!

Zuverlässig & diskret & Planungssicherheit & Qualitativ sehr hochwertig

Die Produkte sind Qualitativ sehr hochwertig und sauber verarbeitet, sehr gute Verpackungsmaterialien. Der Versand ist pünktlich & diskret. Gutes & ausreichendes Sortiment.

Ik heb de ballen uit me broek gelachen

Ik heb magic truffels besteld gegeten en samen met vrienden hebben we echt nog nooit zo'n leuke dag gehad. Het word altijd optijd en goed geleverd. Zeker een aanrader!

Servicegericht en een snelle levering zonder problemen

Overzichtelijke webshop. Productinformatie is helder beschreven. Je krijgt waar voor je geld.

Perfecte service bij vragen wordt er mee gedacht.

Snelle levering, bij probleempjes wordt er mee gedacht naar een oplossing. Wordt niet gelijk terug verwezen dat de fout bij jou ligt.

Excellent

Fast delivery, products as described.

Snel geleverd.

De producten kan ik nog niet beoordelen omdat ik ze nog niet genoeg heb getest, maar voor de service en de snelle levering kom ik zeker terug

Zeer positief

Super klantvriendelijk. Correcte, snelle en discrete levering. HEMELS

Helemaal top!

Ze waren lekker. Smaakten niet te sterk. Leuk oranje gekleurd. Werking goed. Was gezellig.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk