Zeer positief

Super klantvriendelijk. Correcte, snelle en discrete levering. HEMELS

Helemaal top!

Ze waren lekker. Smaakten niet te sterk. Leuk oranje gekleurd. Werking goed. Was gezellig.

Geweldige producten echt genoten

Ik denk dat ik nergens anders in 20 jaar ervaring nog nooit zulke goeie paddestoelen heb gegeten ook waren ze erg snel bij me thuis goeie uitleg erbij voelde me meteen een professionele paddo grower had nog nooit zelf gemaakt vond een erg leuke geestverruimende ervaring ga zo door dames en heren

Paddo kit werkt goed en paddo’s ook.de golden teacher. De andere moet ik nog testen. Ben alleen aan t kijken hoe ik zelf kan kweken in grotere bak dus zou graag tips willen ivm grond. Zie dat jullie sporen hebben. Mss kunnen jullie mij een stappenplan sturen hoe te werk? Mvg ruud

Topservice

Ik had een paar vragen ivm het product dat ik wou kopen, dus heb ik via de chat contact opgenomen met de klantendienst. Ik heb meteen antwoord gekregen en ze hebben alles vriendelijk uitgelegd. Topservice hier

Super service aanrader

Met problemen helpen ze je zeer netjes en snel en lossen het meteen op.

Snelle en correcte levering

Als ik een bestelling plaats kan ik er vanuit gaan dat ik hem met een dag in huis heb, altijd goed verpakt en netjes verzonden.

De service is erg goed. Je hebt gelijk contact op de chat als je vragen hebt, of wanneer je zaadjes het niet goed doen, of wat dan ook

Bestelling snel en goed aangekomen

Gewoon top

Als je iets besteld is het altijd zeer snel thuis,heb je een vraag dan word je altijd goed geholpen in de chat

Duidelijke site, snel antwoord op mijn vraag maar bestelling is niet geleverd. maar

Duidelijke site, snel antwoord op mijn vraag maar mijn bestelling is niet geleverd.

Alles Gut!

Sowohl Bestellvorgang, Lieferung als auch die Qualität der bestellten Produkte war Top.

Complete levering, alle zaden uitgekomen. Alleen de verzending had sneller gekund.

Snelle levering, correct, discreet.

Snel, correct, discreet. Graag wel nog gadget verkegen (aansteker,...)

top

mijn zaadjes waren niet voorradig .. goeie klanten service top zaadjes

Helemaal top, netjes verpakt en vlug verstuurd!

Net verpakte producten die ik snel in huis had na bestellen. Duidelijke website met goede kwaliteit producten, dit is niet de eerste keer dat ik de producten ervaar van Dutch Headshop.

Passt soweit alles

Scheint ein super Produkt zu sein, die Liegerung lam schnellund ordentlich verpackt an - alles weitere wird man sehen

Fast and efficient

The blog was really helpful for deciding which product to buy

Besteld en kwam binne goede kwaliteit

Zie bovenstaande

Geweldige service, mooie prijzen

Ik heb mijn eerste bestelling gedaan bij Dutch Headshop. Uitermate tevreden over de snelle service, goed verpakt. Mooie uitleg over het product erbij en uitleg over als er problemen of vragen zijn er altijd contact opgenomen kan worden met dit bedrijf. Wij kijken uit naar het resultaat van de bestelde zaden en zijn zeer zeker van plan vaker gebruik te maken van deze producten. Tot zover een dikke 10 !

goed spul

ik ga zeker weer bestellen, goeie sterke truffels.

Top bedrijf

De bestelling was zo binnen en echt een top spul

Na de koop,ook perfecte hulp!

Jullie zijn er voor de klant! Ga zo door!!

Eerlijk en snel

Zaden besteld, binnen no time en goed verpakt in huis. Goede beschrijving en niet te duur.

Versand und Service Top,aber

Versand und Service Top,aber 3 von 5 Pflanzen eingegangen oder der Samen nicht gekeimt,schade !! Habe mit dem Samen meiner letztjährigen Altpflanzen mehr Erfolg Es ist nicht das erste mal das ich ansetze,mache es schon mehrere Jahrzehnte,hatte natürlich auch Verluste,aber nicht so gravierende. Habe nachbestellt,mal schauen was daraus wird.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

De Trompet 1715