Versand und Service Top,aber

Versand und Service Top,aber 3 von 5 Pflanzen eingegangen oder der Samen nicht gekeimt,schade !! Habe mit dem Samen meiner letztjährigen Altpflanzen mehr Erfolg Es ist nicht das erste mal das ich ansetze,mache es schon mehrere Jahrzehnte,hatte natürlich auch Verluste,aber nicht so gravierende. Habe nachbestellt,mal schauen was daraus wird.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle levering en goede prijzen

Ga hier zeker vaker bestellen

Geweldig !

Snelle levering, Goed instructies en nette verpakking!

Snelle levering, veel en goede informatie bij elk product, goede prijs, top service, breed assortment en super kwaliteit.

volgende dag in huis

3dagen later kwamen ze uit

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling

Dit was de eerste keer dat ik bestelde bij Dutch Headshop en ik ben zeer tevreden. De producten waren netjes afgeleverd in een milieuvriendelijke envelop. (Werd ik ook erg blij van). Kortom, dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier bestel. Toppers :)

Keer op keer goede service. Problemen worden goed opgelost. Hier kunnen de klantenservice van menig andere bedrijven een voorbeeld aan nemen! Top

Het was snel en goed geleverd top service

Snelle verzending en goede kwaliteit!!

Ik had voeding besteld en binnen twee dagen in huis. Mijn planten zijn super blij en ik ook echt helemaal top! De vloeitjes die ik erbij kreeg waren heel Chill en goed mee te draaien echt een top winkel!

Snelle bezorging en compleet product

Fijne levering en compleet. Ik had zaadjes gekocht en de watjes en een handleiding etc om te kiemen kreeg ik erbij. Wel handig, niet noodzakelijk maar zo blijkt dat de service gewoon goed is.

Uitstekende site

Supergoede service

Ik heb echt goede ervaring met jullie supergoede service en hulp erg bedankt!

Niet duur

Goeie spullen voor een goede prijs. Netjes verpakt en snel binnen.

Excellent

Goede webshop, snelle verzending, correcte beschrijving van producten. A+++

Prima kwaliteit voor een goede prijs.

Snelle verzending. Goede service en communicatie.

Simpel maar goedwerkend apparaat, doet wat je ervan verwacht

Voor een eerste vaporizer kun je niet missen

Correct bediening

Altijd correct

Goede zaadjes van top kwaliteit

ok

alle zaadjes zijn ontkiemt

super snelle levering en service

De vaporiser was een week na aanschaf opeens in de aanbieding, 30.- goedkoper. Zonder problemen kreeg is deze terug bij de volgende bestelling, snel en goed geregeld. Prima spul, prima prijs, snelle levering. Overigens was er nu weer een net besteld artikel in de aanbieding, een week na bestelling...

Zaad besteld ,niks ontiekmd

Green crack van humboldt seeds besteld. In een spongepot gestopt na een week nog niks boven de grond ,zaden er uit gehaald en in water gelegd. Hopelijk komen ze alsnog uit. Anders geen humboldt meer voor mij

Snelle levering. Goede klantenservice.

Als er wat is met je bestelling is of je hebt een vraag krijg je vrij snel antwoord.

Helemaal top

Snelle, discrete levering. Een aanrader.

Kwalitetsproducten en goede toelichting

Kwalitetsproducten en goede informatievoorziening en toelichting

Snelle levering van altijd kwalitatief uitstekende zaden! Zeer tevreden en aan te raden aan een ander! Keep up the good work

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk