Super artikelen en lekker snelle.levering

Zoon lief kan zelf geen joint draaien dus heeft hij een roller enz besteld . Super werkt.hij

geweldig

snelle levering met goeie kwaliteit

Goed spul man

Keurig geïnformeerd ivm late levering ...TOP!!!

Ruime keuze, duidelijke uitleg en snelle levering.

Met enige regelmaat bestel ik online de spullen die ik nodig heb. En krijg ook regelmatig aanbiedingen en uitleg over nieuwe- en bestaande producten. De prijs is oké. Daar ik in Duitsland woon zegt 'dutch headshop' mij precies welke producten ik wel en niet kopen kan. Ruime keuze aan producten/artikelen en het wordt snel en discreet geleverd.

Snelle levering nazr België en uitstekende producten!

Heel tevreden met mijn aankopen en de resultaten van mijn aankopen bij Dutch headshop.

Niet meer en niet minder,gewoon super

Snelle levering, goede producten

De producten zijn altijd van goede kwaliteit en de levering is heel snel.

Een uitstekend apparaat.

Heei Hallo. Ik heb dit product ongeveer een week geleden gekocht. Het was een testweek waarin ik kan zeggen dat ik tevreden ben. Het is mijn eerste vaporizer, het eerste apparaat anders dan klassiek roken. De beleving is grotendeels hetzelfde als een normale joint gevuld met gras. Als je "grote longen hebt" en veel rookt, denk ik dat het beter is om een ​​draagbare batterij op te laden. Het is mogelijk dat deze apparaten in de toekomst zullen verschijnen en met draadloos opladen zou het een groot pluspunt zijn. De reden dat ik de Zeus Arc GT heb gekocht, is voor de gouden schijf. Ik wil geloven dat het zijn werk beter doet dan andere toonaangevende metalen. Ik hoop dat hij zich verzet en zoveel mogelijk van hem geniet.

Professionele mensen achter de telefoon

Service +++

Duidelijke site en snelle service

Alle items zijn overzichtelijk te vinden en binnen de afgesproken tijd geleverd. Ik kom hier zeker terug!

vlug en correct

zeer goed

Snelle vlotte correcte levering. Netjes verpakt

Ik kreeg mijn producten goed en snel geleverd. Zeker een aanrader!

Vlug en snel geleverd

'S avonds besteld met een dag geleverd

Super tevreden over de producten en levering

Goede communicatie, prima levering

Zie hierboven

Altijd goed

Altijd goede spullen gehad op 1x na maar toen kreeg ik snel nieuwe geleverd dus een super shop om te kopen.

Prima aanbod, Goede service.

Laatst een grinder besteld bij Dutch Headshop, en voorheen nog wat andere dingetjes. Ze hebben een prima aanbod, het bestellen gaat gemakkelijk en de verzending is snel en zonder issues.

2 zaadjes ontkiemen helaas niet, overige zijn ontkiemd en staan mooi in de aarde te groeien :)

Gewoon goed en snel

Makkelijke website, overzichtelijk en ook snel bezorgd.

Große Auswahl

Übersichtliche und sehr große Auswahl. Preise fair. Lieferzeiten ok. Das einzige Manko ist die Überweisung. Es wird kein Lastschriftverfahren oder PayPal angeboten.

Alles werkt snel en goed, geen klachten

Ik had Dutch truffels besteld en heb er een leuke ervaring mee gehad, gloeiende wat was ik de weg kwijt, heerlijk.

Top!!

Top geregeld snelle levering helemaal goed

Bin vollstens zufrieden.

Kundendienst super, Lieferung schnell - habe es noch nicht bereut hier zu bestellen. Weiter so!!!!

Service en levering perfect

Woon nu in een ander EU-land, maar ook daar snelle levering, zonder een enkel probleem. Alleen verzendkosten best hoog...maar ja .... dan maar in een keer een hoop bestellen :)

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk