Zeer vlotte afhandeling

In minder dan 24u na de bestelling was mijn bestelling geleverd.

Erg handig als je niet kunt draaien!

Ik ben sinds kort begonnen met wiet roken, ik kreeg het nooit voor elkaar om een goeie joint te draaien... tot ik deze roller heb gekocht! Wat handig en makkelijk te gebruiken. Kan niet meer zonder :)

Goeie service in Nederland ,maar b post is pokke traag

Envoie très rapide et produits de qualité

Envoie très rapide et produits de qualité

goed contact, correct

helaas waren de zaadjes onderweg verdwenen, maar naar telefonisch contact nieuwe gekregen, ze zijn erg behulpzaam en correct

Snelle levering, mooie verpakking

Ruim binnen 24uur geleverd 8 zaadjes en mooie grinder voor me lievie. Volgende dag gelijk gestart 5 zaadjes te ontkiemen ze hebben er zin in tot nu 2 van de 5 al babies geworden. Dit was onze eerste bestelling en zeker niet onze laatste. Groetjes C&M

Uitstekend!!

Bestelling snel binnen, Na 3 dagen zaadjes al op pot kunnen doen.

Goede producten en snelle discrete levering. Alleen zijn de knolletjes niet altijd goed vacuüm gezogen. Snel consumeren dan maar!

Zaadjes die niet uitkomen

Ik had 5 zaadjes bij Dutch headshop besteld en nog wat grow spullen, kwam allemaal netjes binnen. Ook keurig op tijd. Maar heb ik die zaadjes ontkiemd maar de zaadjes kwamen alle 5 niet uit.

5 звезд

5 звезд

Enige kweeksite waar je goed kunt zoeken.

Goed zoekmenu, enige waarbij je goed kunt zoeken op allerlei factoren waaronder effect. Ook aandacht voor medicinale wiet. Wat ontbreekt is een handige vergelijker waarmee je de zaadjes die uit de zoekopdracht komen makkelijk kunt vergelijken.

bon produit

bon produit

Mijn bestellingen bij de Headshop, verlopen altijd top!

Snelle levering en discreet, fijne ervaring.

Snelle levering en alle zaden uitgekomen

Correcte en snelle levering, evenals goede communicatie

Zeer tevreden over de communicatie, levering en verpakking. Jammer genoeg gebeurt het vaak dat de zaadjes niet kiemen, ondanks ontkiemversterker. Van de laatste 5 aangekochte slechts één. Hoewel de instructies correct gevolgd worden. De andere producten zijn allemaal naar wens en zoals beschreven wordt.

In 1 woord geweldig.

De zaadjes waren er super snel en zijn allemaal uitgekomen. Het meegestuurde systeem om de zaadjes te opkweken is heel duidelijk en werk super goed.

Zeer snelle verzending

Zeer snelle levering

Snel kwaliteit in huis

Blij! Bij het shoppen uitgebreide informatie over het product. Het gaat lekker snel met verzenden en er zit goede uitleg bij en op de website vind je verschillende artikelen over hetgeen je hebt aangeschaft. Regelmatig nieuwsbrief met interessante stukken, voet niet als reclame. Zeer tevreden dus.

Goede webshop

Meerdere keren besteld, bijna altijd Snel geleverd. En goed contact via mail

Goede service , chill bezorgd

Eigen teeltje,scheelt je weer een geeltje , nou aan het ontkiemen, lekker oldskool , volledig biologisch . Leuk bezorgd met ontkiem doosje !! Goede aanrader . Gr

Zorgeloos en snel.

Bestelling was snel aangekomen. 1 van de lighters die khad gekocht was kapot bij aankomst van mijn pakje. Ik stuurde direct een maail en kreeg de dag erna een mail terug dat ze een nieuwe hadden op gestuurd. Dus goede en snelle klantenservice.

Snelle levering, super zaadjes

Binnen een paar dagen drukten ze de deksel van het petrischaaltje omhoog! Alleen maar Dames!!! Top!!!

Fine

Good