Prima dienst en producten

Prima dienst en producten

good

good

Great shop

A lot of various things with good prices. Delivery 1-2 days, very good.

Alles Ok

Bin zufrieden,alles bestens. Danke

Snel en kwaliteit!

Leuke extra’s erbij gekregen.

Snel, betrouwbaar en makkelijk

De website is betrouwbaar en veilig. Ik heb er al twee keer besteld en allebij de keren heb ik makkelijk kunnen bestellen en ik kreeg het snel thuisbezorgd.

Impossible de faire germer.

Impossible de faire germer.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede klantenservice

Zaadjes gekocht met ontkiemgarantie. Ik had pech en 3 van de 5 wilde niet ontkiemen. Zonder gedoe zo 3 nieuwe zaadjes opgestuurd gekregen!

Snelle levering. Goede zaden.

De zaden waren in 1 dag ontkiemt en kon ik ze al overplanten naar een lange pot met aarde.

Gern wieder

Alles gut gelaufen. Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sneller leveren is niet mogelijk

's Avonds besteld en meteen betaald, de volgende morgen reeds geleverd. Amai.

Uitstekende huismerk zaadjes

Goeie zaadjes gehad van gorilla glue huismerk allemaal uitgekomen. Jammer genoeg is mijn pa overleden en is er zo huiszoeking gekomen en zijn ze afgepakt.

Super en netjes

Kom graag terug

Sehr zufrieden

Super schneller u diskreter Versand. Produkte haben top Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Très bon rapport qualité prix, livraison rapide

supersnelle levering

Snel geleverd en producten zijn goed,planten reageren er al op.Ook iets goedkoper dan een andere shop

Betrouwbaar

Bestel hier al jaren, goede service en discreet!

Of de producten hun werk gaan doen weten we maar binnen een tijdje maar van de service, keuze en de klantvriendelijkheid van de Dutch headshop ben ik zeer tevreden en ik kan iedereen Dutch headshop aanbevelen.

Super fast!

The seeds are growning beautiful!

Goede kwaliteit, prijs en snel. Dan verdien je deze score wel...

Op advies van mijn vriendin hier iets besteld. Wat? Gaat u niks aan, maar ook in deze uithoek verscheen keurig verpakt de sleutel van waar de geest soms naar snakt.

Goed voor elkaar.

Ik ben nieuw in dit wereldje en moet nog wat ervaring op doen met de producten die mijn relaxen en in prettige sfeer brengen.

Ware gut verpackt und gut beschrieben, schnelle Lieferung

Die Lieferung und die Ware waren ohne Beanstandung. Das Ergebnis braucht dann noch einige Zeit, ob meine Erwartungen dann in Erfüllung gehen....

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

très cour apres la commande

ok

Goeie service, snelle levering

Duidelijke beschrijving bij het product. Snel en goed verpakt geleverd. Goed bereikbare klantenservice.

zeer correcte en snelle levering

zeer correcte en snelle levering