Goeie service en altijd snel geleverd

Laatste tijd vaak wat spullen besteld en dan krijg je het meestal 1 dag later in huis. Top service.

Bestelde producten komen zoals afgesproken op tijd aan.

Bestelde producten zijn zoals verwacht, prijzen zijn redelijk.

Rapide, conforme comme indiqué précis et

Sérieux honnête accès au site clair et précis

Een hele fijne winkel!

Goeie producten, fijne klantenservice alleen erg kostbaar en commercieel. Ik heb slechte ervaring met de ontkiemgarantie dus zou deze niet snel adviseren of nog eens nemen.

a recommander

le choix , les prix , les livraisons rapides ......je vous recommande ce site

redelijk

Snel, duidelijk, gemakkelijk

Allemaal perfect verlopen, enige bedenking die ik me kan maken is dat het betalen eventueel soepeler kon verlopen. Via bankcontact app of paypal.

Ich bin ein sehr zufriedener Kunde

Bestellung lief sehr gut, genau so wie die Bezahlung und der Transport war reibungslos, schnell. Verpackung genau richtig gewählt. Hier fühl ich mich als Kunde wohl!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle verzending, goede producten

Goede, betaalbare producten. Hele snelle verzending. Ik ben zeer tevreden over Dutch Headshop

Top ervaring snel bezorgd

Jointroller werkt ideaal, ik had de vloei en tips niet verwacht. Leuke verrassing echt top.

helemaal in orde!

Ik kreeg mijn zaadjes snel geleverd, met bijbehorend bakje en al. Alle 5 zijn ontkiemd en staan nu lekker te groeien in mijn kas, zeker een aanrader.

Snel en prettig

zeer tevreden!

Snelle en correcte levering. Ik zou het iedereen aanraden alvast, ik ben een tevreden klant die zeker en vast nog terug komt! Maximaal punten dik verdiend. Grtjs.

Alles was perfect in orde!

Uitstekende service

Uitstekende service

de beste is Dutch Headshop

ze geven de besten tips over de groei of bloei en hoe je het zaadje laat kiemen dus Dutch shop ze zet elke plant in de knop volg de tips van Dutch shop met vriendelijke groet Geert

Fijne webshop met snelle bezorging

Producten zijn altijd on point en het bedrijf werkt efficient. Meerdere keren besteld en zal zeker nog eens iets bestellen.

zeer tevreden, een aanrader

zeer tevreden met jullie service en contact

Super snelle levering. Goede service.

Erg tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit

love

best

Snelle bezorging. Goede kwaliteit

Uitermate vriendelijk en redelijk.

Goede grinder

Fijne grinder doet wat ie moet doen

Aan te raden

Vlotte snelle correcte levering

Un site fiable

Commande arrivee rapidement et le service client est tres reactif. Rien à redire, merci!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk