Volgende dag toegekomen, goed ingepakt

Super goede service, snel toegekomen. Gratis blaadjes en filters erbij gekregen! Super handig

Snelle levering, zaden top kwaliteit, ontkiemen binnen 24uur.

Snelle levering, zaden top kwaliteit, ontkiemen binnen 24uur.

TOP!

Vlugge behandeling altijd met een geschenk

Zeer snelle levering

Elk zaadje is uitgekomen dank jullie wel voor de snelle levering.

super snelle service

Alles correct geleverd, 1 dag na bestelling! Perfect!

Ik heb 3 zaadjes besteld was snel bezorgd. Zorgvuldig in gepakt beschrijving was heel duidelijk. Alle 3 zaden zijn goed ontkiemd en ik heb nu 3 plantjes

Ok

Ok

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Magic Truffels Atlantis McSmart 20gr en Magic Truffels Utopia Huismerk 15gr

Op een zonnige vroege middag met een goede vriend met 8 gram Atlantis begonnen. Smaak zit er bijna niet aan, dus prima te doen. Ik dacht nog even een discussie op social media af te maken, maar toen het in begon te werken kreeg ik niet veel meer uit mijn vingers. Ik begon kleuren te zien, een soort aura, veel paars en geel-oranje. "Eh, ben straks terug"- laptop dicht en alles laten gebeuren. Prachtige patronen op de muren en plafond - kleurloze mazen zoals je die ook in zwaartekracht in de ruimte ziet afgebeeld in docu's en een soort mandala's in 1 patroon, in 3D. Mijn grijze gordijnen waar het zonlicht doorheen scheen, werden prachtig diep paars met aan de lichte kant van de plooi groenig (en een soort groene glitters in het paars). Ze leefden, leek het wel. Nog twee gram erbij gesnoept, werd wat heftiger en heb van al het moois genoten. Ook goeie ideeën opgedaan en in een vrolijke bui, beetje euforisch alles bewonderend. Dit heeft zo'n 5 uren geduurd en toen trok het weg. Daarna nog kennis gemaakt met Utopia, opgebouwd tot 8 gram, maar die deed niets meer. De Atlantis is absoluut een aanrader, de Utopia weet ik dus niet. Kan het zijn dat 1 trip maar 1 trip blijft en als het afzwakt, het ook niet meer terug komt? Voelde me wel heel chill de rest van de avond. Toen het uitwerkte kregen we wel hoofdpijn, wat later wel weer weg trok. Verder niet verrot of zo. Voor herhaling vatbaar, die Atlantis. Volgende keer ook een soort waarbij ik op zoek kan naar levensvragen. Over of aan mezelf of in contact met het geheel. Wel met de mogelijkheid om de zwarte werkelijkheid te omzeilen, de donkere grootmachten die de wereld regeren. Tips zijn welkom en ik kan best wat hebben ;-)

Wel oke.

Eerste keer bij dutch passion, maarging wel aantal dingen mis. Ik had een week moesten wachten voor mijn bestelling, maar die geef ik wel covid de schuld. Toen ik binnen had ging ik wel gelijk ontkiemen. 5x Huismerk autoflower pineapple express gehaald. 4 daarvan zijn ontkiemd de 5e wil maar niet jammer.. Gebeurd zelden maar ook wel eens gehad bij andere grotere merken. Voorderest moet ik nog zien hoe ze verder groeien.

Super Geen meer woorden voor nodig.

Graag weer

KOPEN met GERUST HART

Steeds top ervaringen, goede levering, correct, en vooral bereikbaar !!! AAA++++

Ik ben weer erg tevreden over het aanbod en service van Dutch Headshop. Snelle levering en goeie kwaliteit producten. Top!

Producten snel in huis. Alles is goed.

Erg snelle service, donderdag nacht order geplaatst en smorgens al op de post en smiddags al binnen. Netjes ingepakt en zelfs vloei/tips gekregen en aansteker wat ik net op had en dus niet zonder zat. Erg fijne webwinkel ook.

Top geregeld zoals altijd

Snelle levering en gewoon goed in orde

Anoniem en snel, goed verpakt

Niks te klagen, snel en veel betalingsopties. Aanrader

Super snel geleverd

Snelle levering .... Savonds besteld en smorgens al geleverd :)

Snel, goed en prima prijzen!

Een vaporizer besteld (Wolkenkraft FX Mini Vaporizer Blauw) voor een heel mooi en redelijk bedrag (aanbieding). Super snelle levering! Er gimg eerst iets mis door een iDeal storing, daar kreeg ik netjes op een niet-werkdag een mail over met duidelijke instructies. Al met al, goede service, goede prijzen, kwaliteitsproducten en lekker snel geleverd! Mijn vaste stekkie ;-)

Superstore

Absoluut geen op of aanmerkingen !! Zeer tevreden klant

Sehr gut

Keine Beanstandungen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed, overzichtelijk, op tijd

Nog nooit iets fout gegaan met bestellingen/betalingen

Heel snel

Snel,correct

Ze zijn ze allemaal hard aan groeien

Echt top kwaliteit, ben erg tevreden mee

Makkelijk alles te vinden en snelle levering

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk