Ze zijn ze allemaal hard aan groeien

Echt top kwaliteit, ben erg tevreden mee

Makkelijk alles te vinden en snelle levering

Kratom too expensive

Kratom too expensive for that amount

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Hat alles reibungslos gepasst

Tolle Waren Schnell gekeimt Und super angewachsen Bin sehr zu Frieden Dankeschön

Easy

No hassle

Altijd correct en betrouwbaar !

Ben al jaren klant bij jullie en heb altijd het volste vertrouwen gehad dat mij bestelling zou geleverd worden . Kan je niet altijd zeggen van andere webwinkels . En als ik vragen had over een bepaald artikel word er vlug een antwoord gegeven . Dit is zoals het moet en we verwachten . Dank daarvoor en blijf zo verder doen . Met vriendelijke groeten , marcE

het was even lastig om op de site te komen en men probeerde me daar ook wel mee te helpen maar uiteindelijk is het gelukt

Papavers laten groeien

Dag tuinierders , Ik heb papaver gekocht en de test gedaan. Teveel ge*** op internet kon er niks mee. Moet koud enz enz. Ik lees het allemaal niet eens meer. Dus zaadjes gezaaid op 4 manieren. 1 plastic koffiebekertje een nacht in de vriezer, 1 een nacht in de koelkast, of gewoon zaaien bij de verwarming. 20 graden, ook 1. 4e buiten. Geen vorst nodig, geen kou nodig, binnen 6 dagen waren ze op kamertemperatuur boven de grond. Inmiddels ook uit de koelkast en vriezer staan boven op kamertemperatuur. Degene die buiten staan hebben een enorme achterstand. Doe ermee wat je wil, maar laten we tuinieren. ze werken dus.

good service, 2-3 days delivery

good service, 2-3 days delivery - get a nice pen for free :)

Gewoon zoals het hoort. Snel en met inachtneming van privacy.

uistekende webshop.

Prima product. Mijn joint roller werkt perfect. Een uitkomst voor mensen die eenzijdig verlamd zijn. Ik kan nu een perfect rokertje rollen met een hand. Snelle levering. Ik raad dit product aan.

Super snel geleverd en netjes verpakt

Exceptional customer service.

Address captured incorrectly on website. Address was corrected and resent without incident.

Efficacité et rapidité

Efficacité et rapidité

snel en prachtig product

Op zoek naar een deugdelijke vaporizer vonden we op de site van Dutch Headshop een ruime sortering. Zowel kleine om in de hand te houden als tafelmodellen. Na wat filmpjes gekeken te hebben over het gebruik, hebben we voor de Arizer V Tower gekozen. Deze kwam de volgende dag al aan en is gelijk in gebruik genomen. Was netjes en veilig verpakt. We zijn erg tevreden over Dutch Headshop en onze aankoop. Omdat we al lang klant zijn, is het voor ons vanzelfsprekend om hier te winkelen.

Snel eerlijk goede kwaliteit

Snelle levering. Producten zijn tot dusver goed.

uitstekende service

product zoals omschreven, levering werd steeds vlug geleverd in stevig neutrale verpakking op mijn adres!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Probleemloos en vlug geleverd.

Ja wat moet ik daar over zeggen? Tis gewoon een online aankoop hé. Gewoon bestellen, betalen en twee dagen later in de brievenbus. Like it should be.

Vloei en tip bestel ik altijd hier, veel keuze en super snel in huis!

Top snelle levering , ze zijn makkelijk te bereiken En goeie kwaliteit

Niks te klagen

Altijd naar wens

Hat super geklappt ;)

GLS hat beim Versand ein wenig geschlampt... DHS war aber super

Redelijk

Zaden van huismerk kunnen beter zijn

Om 00:30 besteld, zelfde dag nog vóór 12:00 bezorgd!

Gewoon goed

De bestelling is snel en duidelijk

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk