Vlug geleverd en alles netjes verpakt.

Snel en nette afhandeling met ook nog eens aangeboden hulp voor vragen!

Snel afgehandeld, netjes pakketje kunnen volgen. Keurige pakbon erbij, met aangeboden hulp mocht ik vragen hebben. Zeer tevreden!

Prima materiaal en tydige levering

Snelle levering en goede prijzen

Ik bestelde een vape via deze site en kreeg hem al de dag erna. Kwaliteit van het product is top en de prijs is zeker niet overdreven. 10/10 would order again.

Prima voor elkaar

Nog ff wachten op het ontkiemen al was dat vorig jaar ook goed.

5 zaadjes, 5 plantjes.

De zaadjes kwamen gelijk uit. Snelle levering. Dank je!!

Fast shipping, nice quality

I got everything I ordered delivered the next day. Customer service was very responsive.

Goede prijs/kwaliteit

Goeie site er staan veel producten op tegen een schappelijke prijs. Topsite

Betaalbaar, snel, netjes.

Prima in orde.

Ben heel tevreden

Super tevreden, dikke aanrader!

Op nog geen week tijd had ik mijn zaadjes al ontvangen. Mooi discreet en veilig verpakt. Een eerste zaadje met het bijgeleverde ontkiemsetje laten ontkiemen, werkt perfect! De lob blaadjes zijn juist zichtbaar. Wordt een beauty !

Goede kwaliteit en uitstekende service!

Meerdere keren zaadjes besteld en tot nu toe een groot succes! Ook wanneer we vragen hadden of iets niet naar verwachting was, zijn we uitstekend geholpen door de klantenservice. Aanrader!

Goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit.

snelle levering en goede service

nog nooit problemen gehad met de levering

Snelle levering!

Later op de dag besteld en gelijk de volgende dag binnen. Top!

vandaag besteld morgen al in huis.

Duidelijk en snel

Snelle levering en goede prijs en kwaliteit

Website met veel keuze. Bestelling ging makkelijk en de levering was snel. Product tegen mooie prijs en goede kwaliteit. Ik heb een goede keuze gemaakt en bestel snel weer via deze website.

goede service

goede site en goede producten met een snelle service

Gewoon top man!

Het bestelde snel ontvangen, voldeed aan de beschrijving... gwn goed geregeld.

Zoals het hoort

Niks op aan te merken bestelling en levering vlotjes gegaan zoals het moet ;-)

Mijn bestelling is goed ontvangen en snel Is zeker aan aan te raden

geweldige webshop

heb meerde spullen besteld via hun website en de kwaliteit en prijs is gewoon goed. ook de service heb vrijdag een verkeerd product gekregen email gestuurd en binnen nog geen 2 uur bericht terug gekregen

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk