Efficient

Easy process, quality product

Goede service, duidelijke website waar je heel veel informatie op kan vinden. I love it❤️

Excellent service and full information on every stage of delivery!

Excellent fast service and full information on every stage of delivery!

Prima assortiment en snelle levering

Ze hebben aan ons een klant erbij...

Dutch Headshop is de plek voor alle softdrugs producten

Zij verkopen kwalitatief hoogwaardige producten die snel en op een discrete manier worden verzonden. Ik raad Dutch Headshop aan voor een ieder die geinteresseerd is in Smartshop, Seedshop, Healthshop en Headshop producten.

Goede website goede klantenservice

2 zaden ontkiemden niet na een mail naar de klantenservice volgende dag 2 nieuwe zaden gekregen. Goede service overzichtelijke webshop goede prijzen.

Prima webshop

Goede en m.i. betrouwbare online smartshop, hebben prima producten en verzenden altijd snel. Al zo'n 5 keer hier iets besteld en altijd alles netjes gekregen, vaak inclusief een goodie zoals een pen of wat tippies.

would order again

beginner here. bought a mini bong and a futurola joint roller. the roller did not go as well as i thought it would. So i still need to train that. The bong on the other hand, first time doing it and definitely not the last time as it made me high immediately and had the best munchies best high and best sleep. I did almost die of coughing LOL. but worth it. def recommend!

Rapide à la livraison réponse personnalisée au question

Rien a dire ,le vendeur tiens ses promesses, l'assurance à fonctionner sans chichis quand 2 graines sur 20 n'ont pas germé. Ils envoient directement deux autres

Get to Get

Een goede, betrouwbare shop met goede kwaliteit

Hele starterskit besteld en alles snel geleverd, goede kwaliteit voor een goede prijs.

Perfect!

Binnen de 24 uren aan huis geleverd gekregen.. Ecologische verpakking en gebruik is echt uniek. En een how to do/use pamflet. Bedankt noorder-buren

Très satisfaite

Livraison rapide et contenu correspondant à la commande

Goede producten, snelle levering, en goede service.

Ik vind het huismerk zaadjes kwalitatief minder. Volgende keer neem ik ze van een gerenommeerd merk.

Kwaliteit perfectie hulpvolle mensen, zeer tevreden!

Als ik hulp nodig heb staan ze altijd paraat om me te woord te staan. Koop je iets krijg je er soms iets bij. Snelle levering en nog nooit problemen gehad. Als er toch problemen zouden zijn ben ik er zeker van dat ze me snel zullen helpen.

Achat

Sérieux et rapide .

Schnelle Lieferung, gute Ware

Der Shop wurde mir von Freunden empfohlen und ich empfehle ihn auch weiter. Online bestellen, überweisen, am nächsten Tag wird die Ware meistens schon verschickt und ist 1-2 Tage später zugestellt. Die Qualität ist soweit ich das beurteilen kann auch sehr gut.

Mijn ervaring met dutch headshop is altijd goed.

Ze zijn snel met bezorgen, en je kan alles vragen.

Snel geleverd en goede prijs.

Prima product

100 pct kiemt bij mij

Mooi pakket. Leuk kiem bakje.

Rapide et discret

Envoi rapide et discret, cadeau dans le colis, c’est ma deuxième commande et je suis satisfait. A quand le paiement par CB?

Rapide et Sûr

Livraison rapide et qualité comme toujours au rendez-vous

Top service, snelle levering en een leuk extraatje bij de zending. Aan rader ;)

Top service en zeker voor herhaling vatbaar

Very good service

Very good service and price. I was looking for a new non uk supplier of Jacob Hooy 5% cbd oil. Customer service excellent and quick delivery. Will use again

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk