Mijn vaporizer besteld en 2 dagen erna ontvangen. Is van goede kwaliteit en geniet er ten volle van.

Zorgvuldig en snelle levering

Besteld en volgende dag in huis. Als extra ook nog een aansteker, vloei en tipboekje.

Goede en eerlijke service

Wat je bestwld wordt snel en verzorgd ingepakt geleverd

Super Qualität. Schnelle Lieferung.

siehe oben

Overzichtelijke site, Snelle.levering Goede.levering in goede staat

Topservice!

De website bevat veel nuttige info die belangrijk is om de juiste keuze te maken bij de aankoop van bepaalde producten. Ook heeft de medewerkster via de chatbox mij zeer goed geholpen. Mijn bestelling werd zeer snel geleverd.

Alles correct und schnell!

Alles Bestens

Beste online headshop

Bangelijke service , zaadjes , producten en eigelijk de beste headshop :)

Snelle verzending en geweldige klantenservice

De volgende dag was het product al bezorgd en toen het mondstukje kapot ging werd er meteen een vervanging gestuurd.

Snelle en discrete levering.

De gemaakte afspraken zijn netjes en op tijd nagekomen.

Hele goede service.

Vorige week besteld en de dag erna was hij al binnen met een hele goede uitleg hoe ik mijn zaadjes moet ontkiemen. Top service!

Altijd snel en juist geleverd

HAB DERWEIL NUR GUTE ERFAHRUNGEN GEMACHT

Top ware und alles Zeitlich geliefert bin sehr zufrieden .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kompetente schnelle und diskrete Versendung mit Top Produkten.

Tolles Team, tolle Beratung, alles Bestens.

Telkens weer goed!

Altijd goed gewoon lekker zo blijven.

Een en al toppers!

Toppers als personeel. Professioneel en discreet bedrijf. Super verpakt en snel aangekomen! :) Tot snel weer

Prima levering en goed zaad

Goede service en feedback

Gewoon uitstekend!!

Zeer overzichtelijke en uitgebreide webshop , met goede prijzen en een uitstekende service!!

waar voor je geld

prima service

Top producten

Vorig jaar voor het eerst zaadjes besteld, voor op het balkon. Zijn uitgegroeid tot mooie planten. Snelle levering, en leuke/goede tips via de mail. Dit jaar opnieuw besteld, de dag erna in huis, en het zijn nu alweer kleine plantjes.... laat het mooie weer maar komen, dan kunnen ze vanuit het raamkozijn naar het balkon verhuizen;)

Super shop.

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit. Vooral: Een hele goede uitleg over de producten op de site. Dat waarderen we zeer.

Goeie zaak

Levert snel en producten zijn goed

Als je vragen hebt word er direct gereageerd en complete webshop voor de behoeftigen onder ons. Dus gewoon een prima web site

Het is een heel goede service en top producten

Zeer tevreden met mijn bestelling!

De bestelde producten zijn snel en goed geleverd met wat leuke goodies erbij. Top service!

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk