Uitstekend!

Verassend goed. Na 5 jaar klant weet DHS nog altijd hoe mij te bekoren. Goeie chatservice (messenger). Je word geholpen tot alles in orde is. Je krijgt nieuwe zaden opgestuurd als je kan aantonen (foto's) dat ze totaal niet ontkiemen of geen groei vertonen. Ik raad iedereen aan de spongepotjes altijd te gebruiken. Dat geeft je 90% op succesvol ontkiemen. De huismerkzaden van DHS blijven, naar mijn eigen ervaring, de beste. 10/10 en ⭐⭐⭐⭐⭐

‘Euforisch’

Voor het eerst met een vaporizer cannabis genuttigd. Wat een uitvinding! 100% smaak van de wiet en de werking ervan is het zelfde al wel niet beter ivm de verschillende temperatuur instellingen.

Perfecte naamloze verpakking helemaal vlot geleverd

Perfecte naamloze verpakking helemaal vlot geleverd

Super betrouwbaar bedrijf

Altijd netjes op tijd en alles netjes verpakt, en je krijgt vaak nog wat cadeau ook.

goede service

De kwaliteit van de wiet zaden is goed en snel geleverd.

Snelle levering en goede spullen

De spullen worden altijd snel geleverd ..en we hebben nog nooit problemen gehad altijd alles netjes en heel thuisbezorgd

Snel en betrouwbaar

Wat je besteld voldoet bij mij altijd aan mijn verwachting .

Goede productinformatie en snelle verzending met track&trace.

Gewoon goed !

Zo als het hoort altijd netje discreet gewoon goed

Top. Netjes en snel geleverd

Vandaag besteld, morgen in huis. Keurig verpakt. Verpakking niet te zien wat erin zit. Fijn als het eventueel bij de buren geleverd wordt. Bestel hier regelmatig. Aanrader.

Perfecte levering, goede product beschrijving, nette service

Ik heb meerdere keren bij DHS besteld, soms komt het pakketje net één dag te laat, maar over het algemeen is alles heel netjes geregeld. De service die wordt geboden is ook helemaal super!

Ablauf und Durchführung der Bestellung war perfekt

Alles ist so abgelaufen wie es angesagt war. Danke dafür.Allerdingshat das Produkt nicht mal Ansatzweise das gehalten was was versprochen wurde. Preisleistungsverhältnis gleich Null. Nicht zu empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

zeer goede sevice

de levering was zeer snel en de service is ook goed wel vind ik dat de zaden niet altijd kiemen maar deze worden wel vergoed door het huis merk maar dat is niet van de zelfde kwaliteit het is natuurlijk een natuur produkt

Goede services en snelle levering!

Gewoon goed! Leveren altijd dat waar je om vraagt.

Geen klachten door de jaren heen. Zoals altijd goede en snelle leveringen. Meer heb je niet nodig.

Zeer goed geleverd, en toen ik een vraag had werd ik snel geholpen via de chat.

Als ik meer dingetjes wil kopen, doe ik het zeker daar

Snelle service helaas zonder gebruiksaanwijzing of het gratis beloofde ontkiem doosje erbij; slordig

Prettige site en een snelle verzending.

De site werk prettig en alles is goed te vinden. Ook de levering is meestal al de volgende dag (Afhankelijk van de vervoerder)

Zeer positief

Goede kwalitiet, goed geleverd en ruim op tijd en onbeschadigd

Livraison rapide

Usage trop récent pour que je puisse donner un avis

Correct and fast service

Great products, reliable service certainly will order again

Fijne, duidelijke website en snelle levering

Zoals hierboven gezegd, een fijne overzichtelijke website en goede, snelle service. Zeker een aanrader!

Super snelle levering, goede kwaliteit producten

Al een paar keer hier dingen besteld. Altijd super snel in huis!

Maken waar wat ze zeggen

Uitstekend!

Toppie

Wat kan ik meer zeggen dan dat het een top bedrijf is

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk