Supersnel, goed verpakt!

Top geregeld. Dank!

Zaden gekocht

Snelle levering van kwaliteit in een mooie box

Snelle levering, alle zaden ontkiemt.

Ik word blij van jullie, alles voor elkaar. Service kan ik niet beoordelen omdat ik nog nooit een. klacht heb gehad. Alle keren dat ik bestelde was alles voor elkaar. TOP PRODUCT

Snelle, discrete levering

Snel bezorgd, discreet verpakt en een erg leuke dag gehad!

The only way is up!

Zeer snelle levering, dag nadien. En allemaal huismerken gekozen en die zijn allemaal gekiemd. Ik kijk uit naar het seizoen :).

Duidelijke omschrijving .en snelle levering

Goed en overzichtelijk

Hoe het hoort te zijn

Snelle service, hele handige WhatsApp klantenservice

Snelle service, netjes verpakt

Snelle service, zaadjes netjes verpakt. We moeten ze nog zaaien, doen we volgende maand wanneer het beter weer is.

Snelle verzending site ziet er goed uit altijd goede evaringen veel besteld nooit gedoe gehad

Top producten niet te duur snel en discreet geleverd.

Snel bezorgd ik had blunts besteld ze rookte heerlijk.

Super efficient service

Easy ordering, instant order & payment confirmation. Really quick delivery with NL post tracking daily, arrived in 2 days. Would highly recommend and looking forward to planting. Thank you Dutch Headshop.

Snel en goed.

Snel en goed.

Goede producten, snel geleverd

Goede producten, snel geleverd, niks aan op te merken. Precies zoals je het wilt

Super snelle en goede levering

Besteld eind van de middag , volgende middag al binnen

Simpel en snel

Simpele site en een erg snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de Dutch Headshop en heb een hele fijne ervaring met ze gehad. Ze zijn voor vragen heel makkelijk en goed bereikbaar hele vriendelijke mensen aan de telefoon gehad. De levering is met zorg ingepakt en een super snelle levering vandaag besteld morgen in huis.

Samen nicht geleimt sonst gut

Magic mushroom growbox ging ohne Probleme, bubble GUM Samen sind leider alle 3 nicht aufgegangen das ist sehr schade Sonst top

goedkoop duurzaam veelzijdig

Gevarieerd aanbod ook her en der vrij uniek. Ik ben geen smoker wel een roker en espresso leut. Dus goed bewaren/opslaan van tabak en koffie maling en/of bonen was mijn zoektocht. kwam uit hierop de site omdat zo oa ook Boveda verkopen vrij uniek. Bestelling. voorraad informatie, verzending, bevestiging, en bezorging verliep vlekkeloos. 1 opmerking zou graag de hele collectie tightvac willen zien in jullie aanbod desnoods wat langere levertijd, ik bedoel dan dus alle maten maar ook alle kleuren (coffeevac, cannavac, breadvac etc etc eigenlijk allemaal hetzelfde met dezelfde afmetingen wellicht enige verschil van een opgeplakte "thema" sticker).

Binnen 12u geleverd, top kwaliteit

Ik bestelde om 21u30 's avonds en de volgende dag om 10u werd het pakketje al geleverd. Super goede service en snelle levering en ook het product is perfect in orde. Fijne en duidelijke website.

Gewoon goed

Goede tekst en uitleg gekregen, en super snel geleverd!

Ik heb mijn bestellingen geplaatst namiddag, volgende dag al geleverd.

Betrouwbaar

Je krijgt wat je ziet en snel bezorgd ideaal

A small taste of Odin's balls

Shared a 15 mg dose, was good for minor relaxing. Next time a proper trip!

Le kanna me met dans un état qui ne me convient pas trop. J'essaierai autre chose la prochaine fois.

Livraison rapide, très satisfaisant. Contact avec le site efficace, rapide et clair !

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk