goede webshop en snel geleverd

netjes en discreet verpakt

Uitstekende producten voor een prima prijs

Zeer goede aftersales. Na aanschaf via mail informatie over product! Zeker aan te bevelen!

Ein Wort, ein Deal

Zuverlässig und auch ein Entgegenkommen.

Goeie ervaring en top zaadjes 5 zaadjes gekocht alle 5 zijn ze uit gekomen staan er mooi bij en voor advies kan je altijd bellen zeker een goeie headshop

ca occupe pendan les confinement de covid

bas je debute et j ai reussie la premiere etape

Très bien ! Efficace et rapide !

Très bien ! Efficace et rapide ! Je recommande!

Sehr gute und schnelle Lieferung

Von der Bestellung hin bis zur Lieferung alles top. Sehr gut.

Alles perfekt

Immer reibungsloser Ablauf und schneller Versand

Kan beter

Ik heb growkit gekocht van paddos. En dan komt het binnen met 0 gebruiks aanwijzing! Lekker handig.. Waarschijnlijk kan ik nu weer een noeuwe kopen. En als hier niks uitkomt... dan ga ik zeker niet nog een keer wat bestellen hier.

Snelle levering, producten correct geleverd

Ruime keuze & snelle levering, top!

Alles zoals het hoort, perfect

Hele fijne shop, snel en informatief

Snelle levering en gewoon tevreden

Makkelijk besteld snelle levering kwaliteit producten

Top! Super snelle levering

Mijn bestelling was binnen een dag geleverd! En discreet verpakt ! Super

Geweldige producten, goede prijzen

De kwaliteit van de producten is erg goed, goede prijzen en kortingen voor het kopen van meerdere producten. Snelle levering en geweldige klantenondersteuning.

Numéro 1 sur les filtres mascotte biodégradables

Meilleure offre trouvée ici. Envoi Rapide, emballé en vrac par contre

zeggen wat ze doen doen wat ze zeggen

Koop mijn zaden hier nu 3 jaar gaat prima en als er al iets fout word je prima op weg geholpen

Product was niet compleet, gebeld en werd gelijk geholpen. Oude teruggestuurd en gelijk een nieuwe ontvangen. Was ook niet compleet.... maar drie maal scheepsrecht. Klantenservice was super aardig en uiteindelijk is alles goed opgelost! Dus ook als het mis gaat kun je bij ze terecht. Uitstekende service!

Al jaren koop ik hier zaden!

Al jaren koop ik weed zaden om in de tuin op te kweken tot prachtige planten. De oogsten zijn van prima kwaliteit en kwantiteit.

Goed snel en professioneel

Door de corona krijg je spontaan ideeën om iets thuis uit te proberen. Besteld om 23.00 en binnen 2 dagen geleverd. De dag zelf was prima

Vlotte service

Vlotte levering van mijn bestelling. Nog even afwachten wat de opbrengst van de kweekset zal zijn.

vaarwel tabak

na 40j roken eindelijk de overstap gemaakt. enkele dagen moeite met de nicotine stop maar nog geen seconde beklaagt warmt heel rap op en de verse lucht langs onder geeft een goeie smaak en werking (pijnbestrijding) zeker een aanrader!!

snel en correct

Ba zoeken en keuze maken is de bestelling snel en correct thuis. Prettig om eerst te op de website goede info te krijgen voor je keuzes

Superschnelle Lieferung

Gesehen, bestellt, zufrieden.