Gewoon altijd OK

Snelle levering ook naar Frankrijk. Livraison tres vite, aussi en France

Goede en snelle service

Snel en goed verpakt geleverd

Mega schnelle Lieferung...

Einwandfrei... Top!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Very good shop, unsure about the products

I made couple orders for their private label truffles, but they seem to not work very well. For the first ever trip I took 6 g, didn't do anything. So next time I ate 9 g, and after 3 h I topped it up with another 3. As a person with zero tolerance as I never tried - even the weakest psylocibin should have any effect, but I didn't feel much. I ate in total about 4-5 packages of their Mexicana truffles, and they feel very very weak, when a beginner can eat 15 g with no effect. Last time I even took some other private labels shrooms and they didn't work either... So far I never had any visuals on their truffles as well. Shop is amazing in terms of delivery, everything always goes very well, they are reliable.

Goede producten en snelle levering. Klantenservice is alleen lastig via WhatsApp te bereiken.

Professioneel en bekwaam

Overzichtelijk en goed georganiseerd.

Duidelijk en snel

Makkelijk bestellen en mailtjes gekregen zo dat je weet waar je aan toe bent. Snel geleverd, in een doos op maat! En gratis ben erbij helemaal leuk.

Supersnel

Nergens een snellere service. De kwaliteit moet nog blijken ;)

Prima ervaring gehad!

Goed aanbod, keurig netjes compleet en op tijd geleverd. Aanrader!

Flexibel, bereikbaar, vriendelijk,... Topshop!!

Snelle levering en goed product!

Altijd duidelijke, goede en snelle service

Ik heb tot dusver geen klachten, veel webwinkels/bedrijven die een voorbeeld kunnen nemen aan jullie goede en duidelijke uitleg en snelle goede service! Prijs en kwaliteit is ook prima, al blijft ik een Nederlander en kan het altijd goedkoper ;-)

sind gut

Ich Ihnen einen Brief mit einer Bestellung 50Euro in bar zugesandt. Ich hätte gerne gewußt ob dieser Brief bei Ihnen ankam.

Zoals je mag verwachten!

Duidelijke site, goede info en soms leuke korting bij afname van meerdere artikelen. Goed verpakt en snel geleverd!

Rapide

Première commande et rapide de la livraison Top!

Groot aanbod op de site, en snelle levering. Zeer tevreden

Super snelle bezorging

Toppie

Zeer goede en betrouwbare service.

De levering was correct en snel uitgevoerd. Toen ik voor de tweede keer iets bestelde was de inhoud uit het pakketje verdwenen bij de post. Na melding te maken bij de klantenservice werd meteen de bestelling opnieuw gestuurd. Top!

Positif

le ressenti et conforme à votre description des produits; concernant la pommade, l'effet et rapide mais la durée et courte. je suis satisfait, je donne vos coordonnées à un ami à qui j'ai fait tester l'huile. bien cordialement jcm

Goede prijs kwaliteit verhouding

Producten wat ik besteld heb zijn goed van kwaliteit en ik ga zeker vaker bestellen bij deze webshop.

veel keuze en snel geleverd!

veel keuze in de webshop, van laag naar hoog in prijs en soort. levering super, verpakking idem

alles top!

Unkompizierte Abwicklung und schneller Versand!

Duidelijk en snelle levering

Goede producten en een snelle levering!

10/10 pour Dutch Headshop

Livraison toujours au top et commande très bien emballé. Graines de qualité qui me donnent tous les ans entières satisfactions. Je recommande à tous Dutch Headshop

Prompte Lieferung

Bin sehr zufrieden alles super Bestelle dort schon mehrere Jahre