tevreden

ik ben tevreden me me aankoop, gewoon op tijd in huis

Goede kwaliteit

Snelle levering van de bestelling.

Alles komt uit

Makkelijk met de bijgeleverde ontkiemset. Inmiddels al 4 grote bloeiers staan

Snelle levering goede kwaliteit niet duur. Top

Zie boven

Übersichtlich schnell und unkompliziert

Ich habe Kräuter gesucht, mit denen ich mein Traumerleben steigern kann. Durch die Beschreibung der Kräuter war ich gut. beraten und habe diese Kräuter bestellt. Sie wirken es gibt keine Nebenwirkungen. Dadurch habe ich eine gute Erfahrung gemacht. Vielen Dank.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering goede kwaliteit.

Was snel geleverd. Website is duidelijk. Producten super.

Zoals altijd, zeer tevreden

Zoals ik gewend ben van DHS.

Netjes, snel, goed verpakt, keuze genoeg.

Heb er al 2x besteld. Netjes geleverd en verpakt. Goede producten en genoeg keus. Snel geleverd. Alleen bij de eerste bestelling had ik veel pech dat het niets werd helaas maarja dat kunnen we niet aan de buitenkant zien toch. Toch ben ik erg tevreden.

Laag minimum bedrag voor gratis verzendkosten

Je krijgt wat je hebtbesteld

Alles goed en snel aangekomen. Ruim assortiment.

Alles vlot en goed ontvangen, dank daarvoor.

Toller Service, umgehende Fehlerkorrektur

Bei der schnell gelieferten Ware fehlte ein Teil was ich reklamiert habe und das umgehend nachgeliefert wurde. Leidlich die Verpackung war gemessen am Produkt etwas sehr voluminös...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Netjes verpakt en mooi op tijd

Mooi product.makkelijk bestellen en ruim op tijd binnen

Handig snel

Prettig.

Echt super!

Goede service, snelle levering en goede artikelen.

Absoluut niets minder dan uitstekend!!

Bestel, reken af, wacht op de post ( volgende dag) en doe je ding......helemaal geweldig.

TOPPIE!

Alles super

Schnelle Lieferung!! Gute Produkte!! Super zufrieden!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super snel maar vooral correct

Goede uitleg Goed producten Goede service

Goede kwaliteit zaden, ze zijn erg betrouwbaar.

Ik ontvang de bestelling meestal snel. De zaadjes ontkiemen vaak allemaal. Eindresultaat valt niet tegen

Snel geleverd en topkwailteit. Volgende keer bestel ik hier weer.

Snel geleverd en topkwaliteit. Volgende keer bestel ik hier weer.

Excellent

Fast and good quality

Netjes geleverd

Keurig de zaadjes verpakt en ontvangen! Chappo! We gaan het beleven hoe de plantjes ontwikkelen.

Grote keuze, snelle service.

Service en contact verloopt vlot. Heb al meermaals zaden gehad die niet uitkwamen en kreeg er dan nieuwe maar wel van het huismerk.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk