Snelle levering, zeer duidelijke webshop en concurrerende prijzen.

Well designed and fully functional

I must say this is my first vape so i'm no connoisseur, but i do know weed. This vape did everything it said it would do. Its very easy to use, heats up in 30sec or so and the container fits about a joint and a half. We usually smoke together and fill it up twice a night, after two days or a day and a half you need to charge it again. It has different temperatures which change the flavor of the weed and the type of cannabinoids that are being evaporated which in turn makes the high slightly different. Really happy with it so far.

Service parfait et rapide

Produit tout à fait conforme, très bon rapport qualité prix et livraison super rapide. Je recommande

Vriendelijk, snelle reactie

Al meerdere malen hier besteld. Steeds vriendelijk geholpen. Bij de laatste bestelling zat een klein foutje in het pakje, de dag nadien al antwoord van de klantendienst dat dit onmiddelijk rechtgezet zou worden.

Goede prijs en snel geleverd

Ik heb rondgekeken op internet en zij hadden wat ik zocht voor de laagste prijs. Binnen 2 dagen had ik het al thuis. Hier zal ik zeker vaker bestellen als ik iets nodig heb!

Altijd goede service

Prima altijd snelle levering

Producten prima geprijsd, goed assortiment en snel geleverd!

Makkelijker wordt het niet, alles op één website te bestellen en bij vragen via de mail wordt er tenminste altijd een antwoord gegeven. Erg prettig winkelen dus...... Aanrader.

Super service!

Al een paar x besteld en altijd netjes en snel in huis. Laatste keer was er 1 item niet geleverd en na een telefoontje (zeer vriendelijk) de volgende dag in huis! Een dikke duim!

au top

très sérieux

top service aan de telefoon door Toos, snelle levering, hopelijk goede kwaliteit zaadjes.

prima service

Erg tevreden

Heel erg fijn om hier te bestellen zaadjes werken goed

goede service

goede service , altijd op tijd en altijd een extraatje bij de bestelling

Super snel, behulpsam en betrouwbaar!

Zeer snel

Super snelle levering

Altijd zeer snel geleverd

Bestellen is de volgende dag in huis, ook in deze corona tijd. De producten zijn scherp geprijsde en van kwaliteit. Ik ben zeer tevreden, zeker met de paddoo grow kit's.

Unzufrieden

Leider recht unzuverlässig! Habe vorletzten Freitag ein paar Artikel bestellt, welche bis heute nicht angekommen sind!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Perfect. Snelle levering. Goed advies en support

Perfecte ervaring. Levering was er snel en netjes.

Heel tevreden over de producten

Snel en discreet

Heel goed en voordelig

Ik bestel vaak hier producten en het bevalt mij heel goed.

Snelle levering en goede producten!

Prima service niks op aan te merken

Zeer goed klantvriendelijk ik bestel alleen nog maar bij de dutchheadshop komt het niet op fff fototje maken en ze sturen nieuwe zaadjes trg op de zaden niks op aan te merken super plantjes uit super zaden opbrengst uitstekend voor mij geen stekjes meeer meteen van uit het zaad opkweken gr 050

Was versprochen wird ist auch das Endeffekt

Ja was bei mir auch zustimmt schnell bedient alles passt auch die Sachen sind Qualität gut was ich bekommen habe ist gut danke. Mfg

Goede service snelle levering

Bestelling gedaan binnen 24u thuis bezorgd

Makkelijk bestellen, snelle levering

DHS geeft op de website veel en duidelijke informatie over de producten. Bestellen gaat snel en makkelijk. Zo ook de levering, volgende dag was het binnen.

De Trompet 1715

1967 DB Heemskerk